Maui, de media en de komende Klimaat-lockdowns

door | 15 aug 2023 | Rechten, VN, WEF

Als ik u zou vertellen dat de “natuurbranden” in Maui, waar de NOS het over heeft, veroorzaakt zouden kunnen zijn door energiewapens – zou u het dan geloven? Liever niet toch zeker? En als ik u zou zeggen dat het World Economic Forum de Hawaïaanse regering heeft geïnfiltreerd, en dat zij plannen heeft om van Hawaï het eerste 15 min. eiland te maken? Dat is een complottheorie toch? Net zoals steden in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Nijmegen ‘pilotcities’ zijn om getransformeerd te worden in 15 min. steden? Wat staat ons te wachten? En waarom is wat er in Maui gebeurt een afschuwelijk, maar perfect voorbeeld om aan te tonen dat schaduwregeringen bestaan, en waartoe zij in staat zijn.
 
 

“Natuurbranden”

 
Op woensdag 9 augustus bericht de NOS dat een “natuurbrand” in het stadje Lahaina op het eiland Mauï aan zes mensen het leven heeft gekost.1 Maui is een prachtig tropisch eiland. Het wordt min of meer opgekocht door de ‘Elite’ – de superrijken uit Hollywood. De bevolking verzet zich hier al tientallen jaren tegen; het drijft de prijzen omhoog, en bovendien worden zij ook nog eens onder druk gezet om locaties aan de kust te verkopen voor een toeristenbestemming.

De NOS houdt het hier zo’n beetje bij behalve dan dat zij nog wat bericht over het oplopen van het dodental naar 36 op donderdag 10, en naar 55 op vrijdag 11 augustus.2,3 De reden van de branden is – hoe kan het ook anders – klimaatverandering.

Reuters houdt het iets langer vol en laat op 15 aug weten dat brandweerlieden nog steeds bezig zijn met het bestrijden van uitslaande branden. “De grootste brand in Lahaina is voor 85% onder controle en heeft 880 hectare in vlammen doen opgaan”, aldus het persbureau.4

Ondertussen gonst het op sociale media van de berichten. Deze brand is allesbehalve ‘natuurlijk’.

• De temperaturen zijn zo hoog geweest dat glas en metaal is gesmolten, en bepaalde wijken tot aan de grond toe een soort van verpulverd zijn, terwijl sommige bomen tussen de huizen nog groen zijn.
• Het water was afgesloten en alarmsystemen deden het niet
• De overdadige landhuizen van de filmsterren uit Hollywood zijn onaangetast
• Hulpverleners hebben geen toegang tot het gebied – bewoners (overlevenden) zitten in kampen.
• Journalisten die autoriteiten om opheldering vragen krijgen geen antwoord. Joe Biden had “geen commentaar”.

 
Eerst wat beelden:

 

Talloze berichten circuleren op sociale media – evenals de bezorgde vragen van familieleden en andere eilandbewoners:
 
“Het vuur kwam en we dachten dat we het onder controle konden houden, maar het water werd afgesloten. Zelfs de brandweermannen zaten met lege watertanks”.5

“Er is wanhopig behoefte aan voorraden, voedsel, medicijnen, luiers, kleding, water, dekens”.6

“Mijn ouders worden vermist… Kan iemand mij helpen om na te gaan in welk kamp ze terecht zijn gekomen?”7

“Vastgoedontwikkelaars benaderen inwoners van Lahaina die hun huizen verloren in de dodelijke bosbranden om hun land op te kopen. Lahaina is niet te koop!”8

“De destructie en het aantal doden en vermisten is vele malen hoger dan de media vertellen. Het is een cover-up van wat hier echt gaande is”.9

“Ik ben bang dat de stad wordt herbouwd tot een gigantisch resort en dat mensen Maui zullen moeten verlaten. Wat ik me afvraag… dat alarmsysteem gaat de eerste van elke maand af, zonder problemen. Waarom ging het nu niet af? Ik maak me grote zorgen om mijn familie en vrienden en niet alleen om wat ze doormaken, wat woorden niet kunnen beschrijven, maar om ook nog eens uitgekocht te worden van hun land?”10
 
 

De plannen van het World Economic Forum

 
Er is duidelijk meer aan de hand dan een “natuurbrand”. Het lijkt alsof er een bom is ontploft en de inheemse bevolking is zwaar gedupeerd. Onafhankelijk mediaplatform ‘Redacted’ komt met een voorzichtige verklaring voor de natuurbranden.11 Het World Economic Forum heeft plannen om van Maui het eerste “Smart Island” te maken. Kijk vanaf 38.20 om de bizarre reactie van Joe Biden op de ramp te zien en hoe de brand op een miraculeuze wijze de plannen van het WEF in de kaart speelt.
 

 
 

Lahaina fire, planned obsolescence, and the revolution

 
De media zwijgen over levensgevaarlijke branden die zijn veroorzaakt lijken te zijn door (schaduw)regeringen. De schade is gigantisch; duizenden levens zijn verwoest. Het klimaat krijgt de schuld.

Wat er in Maui is gebeurd heeft me diep geraakt. Het viel samen met de vermoeidheid van het jarenlang verkondigen van min of meer dezelfde boodschap. We hebben onze macht uit handen gegeven. Volgzaamheid, wegkijken als het confronterend is, vasthouden aan het idee dat de overheid het beste met ons voorheeft, aan het idee dat de media ons de waarheid vertellen, aan het idee dat Covid voorbij is. Het negeren van de werkelijkheid totdat het niet erger kan?

De uitleg van de persoon in de onderstaande video maakt voor mij de cirkel rond. Het klopt niet, en iedereen die denkt dat de branden een ver van mijn bed show zijn wil ik waarschuwen. Lahaina is de voorloper op de wereldwijde agenda – en de degenen die uit zijn op een 15 min. eiland (of stad) doen kennelijk wat daarvoor nodig is – en zullen dat overal doen. Ik ben geraakt door wat deze man in 45 minuten te vertellen heeft. De vragen waarmee we ons bezig dienen te houden zijn helder en ook wat ons te doen staat.12 Kijk alstublieft.
 

 
 

Drie voorbeelden van wat de media ons niet vertellen

 

I. DEW – Direct Energy Weapons

 
Ik weet het, dit is een inkoppertje voor een label “complottheorie”. Ik had ook nog nooit van DEW gehoord, terwijl ze het niet eens verbergen – wat DEW is staat gewoon op Wikipedia.13 Kijk eens – ZONDER vooroordeel naar de informatie onder de onderstaande link. En vraag u af of het gebruikt zou kunnen zijn op Lahaina..
 
Aloha DEW: Lahaina, Maui hit by directed energy weapons
 
 

II. Plannen om een digitale AI-regering over Hawaï te implementeren

 
Is dit toeval? De bijeenkomst om van Hawaï een door computers bestuurde controlestaat te maken stond al op de agenda. De regering van Hawaï stelt zich ten doel om van het hele eiland Maui het eerste Smart ISLAND te maken. Ze willen dat het hele eiland beheersd wordt door AI, en dit zal worden besproken op de ‘Hawaï Digitial Government Summit’ die gepland staat voor maandag 25 september 2023 op Maui.”14

Het idee van een 15 min. eiland, of een 15 min. stad zoals die in Europa op dit moment worden voorbereid, is dit:

De 15-minuten stad is een stedenbouwkundig concept waarin de meeste dagelijkse levensbehoeften en diensten, zoals werk, winkelen, onderwijs, gezondheidszorg en vrije tijd gemakkelijk te bereiken zijn door 15 minuten te lopen of te fietsen vanaf elk punt in de stad. Deze benadering heeft als doel de afhankelijkheid van de auto te verminderen, gezond en duurzaam leven te bevorderen en het welzijn en de levenskwaliteit van stadsbewoners te verbeteren.15 Het klinkt mooi, behalve als het wordt aangestuurd door AI en er je bijvoorbeeld niet in of uit mag omdat je niet aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan (gevaccineerd bent), of je reiskrediet al hebt overschreven. 15 min. steden kunnen zo maar veranderen in openlucht gevangenissen, aangestuurd door AI.
 
 

III. Klimaatlockdowns

 
Wat hebben klimaat Lockdowns en de branden in Maui met elkaar te maken? Ogenschijnlijk niets, ware het niet dat we belangrijke lessen kunnen leren uit de “natuurbranden”:

• Eenieder zou zich moeten verdiepen in zaken als DEW, HAARP en andere manieren waarop het klimaat kan worden beïnvloed en in welke mate dat gaande is.16

• Eenieder zou zich af moeten vragen of de gevaren waartegen de overheden ons willen beschermen natuurlijk zijn of door henzelf veroorzaakt.

• Eenieder die niet bereid is om zich te informeren buiten de reguliere media om is helaas eenzijdig en onvolledig geïnformeerd.
 
In een recente EU vordering staat een verruiming van de betekenis van wat een “dreiging” voor de volksgezondheid inhoudt. Met de in juni 2023 aangenomen nieuwe “pandemiewet” betekent dit dat de minister van VWS straks voor elke gezondheidscrisis – dus niet alleen besmettelijke ziekten, maar ook bijvoorbeeld klimaatverandering – een blanco volmacht heeft.17 Met andere woorden: er is sprake van een opportune politieke verruiming van macht met juridische indekking voor onverantwoordelijk en destructief beleid. Het is zeer kwalijk, en de manier waarop de pandemiewet er doorheen is gedrukt doet vermoeden dat er gretig gebruik van gemaakt zal gaan worden.

Van de media – die ons voortdurend misleiden over klimaatverandering – hebben we niet veel te verwachten. De nonchalante manier waarop de beerput in Maui als ‘natuurlijk fenomeen’ – veroorzaakt door klimaatverandering – wordt weggezet en vervolgens genegeerd, is stuitend. Het maakt onderdeel uit van de klimaatpropaganda die de medewerking aan de komende klimaat Lockdowns moet voorbereiden?
 
Mocht u nog puf hebben, breng een bezoekje aan de klimaatpagina op de site van de stichting Vaccinvrij – klik hier – of kijk dan naar “The Great Global warming swindle”.18 Wacht niet te lang. Ook voor ons liggen 15 minuten steden en klimaat Lockdowns in het verschiet.
 
 


 
 
 
Bronnen
 

1. https://nos.nl/artikel/2486046-zes-doden-door-ongekende-natuurbranden-hawai
2. https://nos.nl/artikel/2486094-dodental-natuurbranden-hawai-naar-36-historische-stad-lahaina-verwoest
3. https://nos.nl/artikel/2486192-dodental-maui-loopt-op-tot-55-chaotische-en-akelige-toestand
4. https://www.reuters.com/world/us/how-did-hawaii-wildfires-start-what-know-about-maui-big-island-blazes-2023-08-11/
5. https://twitter.com/Momootjem2/status/1691345063480115200
6. https://twitter.com/TheThe1776/status/1690479662592643072
7. https://twitter.com/BRed320/status/1689710558461808645
8. https://twitter.com/matttttt187/status/1691168995703943168
9. https://twitter.com/Truthpole/status/1690464851658002432
10. https://www.youtube.com/watch?v=GBe9vbANEuo
11. https://www.youtube.com/watch?v=GBe9vbANEuo
12. https://www.youtube.com/watch?v=cOt1pJem8QI&t=2s
13. https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
14. https://events.govtech.com/Hawaii-Digital-Government-Summit.html
15. https://en.wikipedia.org/wiki/15-minute_city
16. https://stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/ziektes/milieuziektes/klimaat/
17. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX:32022R2371
18. https://stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/ziektes/milieuziektes/klimaat/
 
 
 

Update

Er circuleren vele berichten over de branden in Maui. Beetje bij beetje komt boven water hoe groot de corruptie en de gewetenloosheid van de autoriteiten is. De onderstaande filmpjes zijn niet ondertiteld.
 

 

UPDATE! Missing Children + School Bus Mystery | Maui Massacre

 

James O’Keefe


 
 

 

 

48-yr Arborist questions Maui WildFire and shares insights
 

 

 

Robert F. Kennedy en Edward Dowd on the Wildfires in Maui

Wat is dit???
Instagram
 


 

 

Update From The Frontlines Of The Maui Fires (Dr. Robert Malone, Bruce Douglas, Paul Deslauriers)

 


 

 

EXPOSED! They’re All In On it | Maui Massacre


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This