Nog even kindertjes – straks zijn jullie allemaal gevaccineerd en gaan we niet terug naar normaal

door | 30 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Hoe krijg je ouders zo gek dat ze straks hun kinderen laten vaccineren met een experimenteel, slecht getest vaccin? Je creëert eerst een situatie die iedereen gek maakt… En als het niet langer uit te houden is, dan is er de oplossing om van die situatie verlost te worden: “vaccineren – en dan gaan we terug naar normaal”. Behalve dan dat dit een leugen is. Kinderen hebben noch de maatregelen, noch het vaccin nodig om beschermd te worden. Maar volwassenen die voor hun gaan staan.

 

 

Kindermisbruik

 
De onderstaande tekst ontvingen wij van een lerares die werkzaam is in het lagere school onderwijs.

 

Houden onze kinderen dit vol? De waanzin van het testen

 
“En dan mag je de klas voor de 3e keer (sinds de heropening in februari) gaan vertellen dat ze in quarantaine moeten omdat iemand in de klas positief getest heeft…

Mochten er nog voorstanders zijn van dit beleid, dan wil ik die graag vragen om deze taak van mij over te nemen de volgende keer. Vorige keer moest de halve klas huilen…Dit keer schreeuwden ze het uit! Sommige kinderen renden gillend de klas uit, anderen werden ontzettend boos, weer anderen begonnen te huilen op hun plek… Oh ja, en een paar kinderen liepen blij naar elkaar toe…yes! Wij hebben al corona gehad, wij hoeven niet in quarantaine!

Eén kind schreeuwde hard: “Waarom laten jullie je dan ook steeds testen? Kap daar nou eens mee!”

Echt waar, het kwam uit merg en been…en ik stond erbij en kon alleen maar balen dat ik maar 2 armen had…2 armen om 25 kinderen te troosten…25 kinderen die ik overal vandaan moest plukken, 25 kinderen die allemaal zaten met hun eigen verdriet…

“Juf, mijn oma zou haar vaccinatie krijgen en daarom zou ze dit weekend bij ons logeren zodat mijn moeder mee kon.”

“Was ik maar nooit naar deze school gekomen, op mijn oude school hadden we geen corona.”

“Ik zou een slaapfeestje hebben, nu gaat dat ook al niet door.”

“Juf ik wil NU de WiFi code, ik wil NU mijn moeder mailen dat ik weeeer in quarantaine moet!”

 
25 kinderen overstuur, honderden tranen, bevlekte gezichten…kinderen die uitriepen dat er een vloek rust op de klas. En aan mij de schone taak om te vertellen dat het allemaal goed komt, dat dit echt voor hun eigen bestwil is???

Ik ben niet bang voor corona, ik ben bang voor de psychische gezondheid van de kinderen uit mijn klas.

 

 
Al deze regels zijn er om corona te voorkomen maar dat lukt niet…de een na de ander test positief…kinderen die niet testen hebben sinds 15 februari al 20 dagen in quarantaine gezeten en krijgen er nu weer 10 bij… In 1,5 maand hebben zij dus 30 dagen in quarantaine gezeten! En dit moet dan goed zijn voor de kinderen? Wie helpt mij om dit nog uit te leggen?

Ja echt ik snap dat er keuzes gemaakt moeten worden, ik snap dat de kwetsbare mensen beschermd moeten worden…ik snap het allemaal.

Maar ik snap niet hoe ik dit nog uit kan leggen als zijnde iets goeds…

Doe de scholen open… of doe ze dicht… Maar kap met dit beleid waarbij je nooit weet of je op school moet komen of thuis moet blijven, die onzekerheid, die maakt de kinderen kapot! Waar is de veilige basis gebleven? Waar de structuur? Ja kinderen zijn veerkrachtig… ze accepteren gedwee dat de gym nooit doorgaat omdat ik iemand moet vervangen… ze accepteren het dat ze geen excursies hebben, geen sporttoernooien, geen kerstontbijt, en al die andere dingen die ze al gemist hebben… maar ook bij kinderen is er een grens…. de snaar kan niet altijd gespannen blijven… er is een moment dat die breekt.

En dan mogen wij de scherven bij elkaar vegen…de ingestorte kinderen bij elkaar rapen…misschien moet ik me vast omscholen tot kinderpsycholoog… ik verwacht binnenkort een groot te kort.”

 

 

En de regels waar de bevolking zich braaf aan moet houden gelden niet voor politici – waarom eigenlijk?

 

 

 

 
En wat denkt u van deze hersenkraker? Kinderen hebben volgens de Amerikaanse CDC 99.97% kans om COVID-19 te overleven ALS ze het krijgen.
En een positieve test betekent niets – de test is namelijk zeer onbetrouwbaar.1,2,

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html
2. https://stichtingvaccinvrij.nl/geloofwaardigheid-van-de-pcr-test-onderuitgehaald-covid-beleid-heeft-geen-basis/

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This