Onderzoek naar misdaden hooggeplaatste personen wordt gesaboteerd? – door wie en hoe lang nog?

door | 11 nov 2022 | Rechten

Onderzoek naar de oversterfte wordt gesaboteerd, onderzoek naar de toeslagen-affaire en de verdwenen kinderen wordt gesaboteerd, onderzoek naar satanisch ritueel misbruik in Nederland wordt gesaboteerd, onderzoek naar de miljarden die de Nederlandse overheid nu al drie jaar niet kan verantwoorden wordt niet gedaan, onderzoek naar het bedrog over Corona ontbreekt en meer… Dat betekent dat in Nederland mensen op hoge posities zich schuldig maken aan ernstige misdrijven en hiermee wegkomen.
 
Teken de petitie ‘Het verdwenen kind’
 
Advocaat en voormalig docent aan de Universiteit van Amsterdam Maria Louise Genet doet al jarenlang onderzoek naar Satanisch Ritueel Misbruik in Nederland. In de onderstaande video interviewt Ferdinand van der Neut Maria Louise Genet over een “onderzoek” dat vanaf het begin af aan is gedoemd om te mislukken.

• Voorzitter van onderzoekscommissie naar ritueel seksueel misbruik pleit vóór het legaliseren van ‘gemanipuleerde’ kinderporno
• Minister van Justitie geeft geen antwoord op brandbrief van therapeuten en slachtoffers
• Leden van de Tweede Kamer draaien om als een blad aan de boom

Wat hebben hooggeplaatste personen te verbergen? Wie beschermt hen? Worden zij mogelijk gechanteerd? Hoe komt het dat er daders zijn die kennelijk zoveel macht hebben dat zij wegkomen met ritueel misbruik? En ten slotte: wat kunnen wij doen om de kinderen te beschermen?
 
 

Kijk naar de podcast, bestudeer de bronnenlijst en teken de petitie

De situatie rondom het onderzoek naar kindermisbruik is als volgt:

In april 2021 is er een officieel onderzoek gestart naar kindermisbruik in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door ‘de Commissie Hendriks’ en wordt naar verwachting half december ’22 afgerond. Slachtoffers en behandelaren hebben echter meerdere brandbrieven geschreven waarin fundamentele bezwaren over de oprichting en uitvoering van deze commissie worden geuit en onderbouwd. Deze brandbrieven zijn niet meegenomen in de verdere uitvoering en structurering van het onderzoek, waarmee de betrouwbaarheid en doelgerichtheid van dit onderzoek zeer discutabel is geworden. Ook is de veiligheid van slachtoffers en andere kinderen in Nederland in het geding, nu en in de toekomst.

In de onderstaande video wordt in acht stappen uitgelegd wat er aan de hand is en wanneer er wat is gebeurd.
 


 

 
Voor verdere uiteenzetting met verschillende referenties en downloads ter ondersteuning en onderbouwing van wat er in de video naar voren komt, ga naar ‘Tijdboek lumens’.

Voor een uitgebreide bronnenlijst klik op ‘Download bronnen

De referenties, de downloads, en de bronnenlijst maken dit interview compleet. En nu…. NIET wegkijken lezers. Satanisch Ritueel Kindermisbruik vindt plaats in Nederland – en het kan niet anders, dan dat het zeer grote schade aanricht bij de betrokken kinderen.

Teken de petitie en deel deze informatie alstublieft. Dit moet stoppen, en dit moet goed onderzocht worden door bekwame en onafhankelijke deskundigen.

In dat geval zou wel eens meer aan het licht kunnen komen dan alleen seksueel misbruik. Waartoe zijn mensen in staat, die in staat zijn tot het martelen en seksueel misbruiken van kinderen?
 

 
Meer info over de petitie ‘Het verdwenen kind’

Er is hard gewerkt om deze informatie voor u beschikbaar te maken. U kunt hier doneren aan Lumens.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This