Overheden schuiven aansprakelijkheid voor vaccinatieschade af op artsen – wat krijgen zij op hun bord?

door | 28 jun 2022 | COVID-19 vaccin

In maart 2021 Publiceerde oud advocaat Frank Stadermann een artikel in het ‘Advocatenblad’ met de titel: ‘Arts mogelijk aansprakelijk voor schade door vaccin’. Het lijkt actueler dan ooit nu de schade van het roekeloze mRNA-injectie experiment steeds meer aan de oppervlakte begint te komen.

 

 

Artsen word wakker!

 
Vaccinatieschade is niet nieuw. Al jarenlang vechten behartigers van consumentenbelangen voor de erkenning van vaccinatieschade. Ouders zijn de afgelopen jaren in grote getale wakker geworden, maar hoe zit het met de artsen? Ze leren amper iets over vaccins tijdens hun universitaire opleiding, en ze worden voorgelogen op hun – door de farmaceutische industrie of overheid gefinancierde – congressen over de veiligheid en de effectiviteit. Ze slikken alles voor zoete koek en zijn vaak te arrogant om de schrijnende ervaringen van vaccinatieschade serieus te nemen – en om zelf onderzoek te doen naar de gevaarlijke ingrediënten van de injecties die zij routinematig inspuiten. Tot nog toe konden zij zich altijd verschuilen achter het beleid.

De Stichting Vaccinvrij wordt door de overheid in het E-learning programma voor consultatiebureau-artsen – een training waarin zij leren hoe ze om moeten gaan met lastige vragen van ouders – geframed als “onbetrouwbare informatie”. Ooit biechtte een CB-arts tegen mij op dat zij voelde dat als ze op de site van de Stichting Vaccinvrij zou gaan kijken, ze haar werk niet meer zou kunnen doen. En daarom deed ze het niet.

Het ging een lange tijd goed. Voor de artsen welteverstaan. Voor de immer groeiende groep die er in de praktijk achter komen dat het vaccin NIET “veilig en effectief” is, gaat het al sinds jaar en dag fout. Ouders van kinderen met vaccinatieschade vertellen mij keer op keer dat alle deuren waar zij in dat geval aankloppen dicht zitten. De media, de overheid, het bijwerkingen-centrum LAREB, de artsen zelf… allemaal houden zij vol dat de ernstige, of levensbedreigende aandoening niets met het vaccin te maken kan hebben, die zijn immers “goed” onderzocht (door de farmaceutische industrie…)

 

 

Artsen die hun hoofd in het zand steken zijn straks de pineut?

 
Nu blijkt dat het niet meer alleen gaat om baby’s en kinderen die kampen met ernstige schade die het gevolg is van een vaccin, maar ook om gezonde volwassenen, kinderen en tieners, staat de deur weer op een kier voor een volgende stap in het bewustzijn. De aandoening SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) – ofte wel plotselinge, “onverklaarbare” sterfte van baby’s na het vaccin – wordt tegenwoordig vergezeld door SADS (Sudden Adult Death Syndrome). Het aantal jonge, vaak sportieve mensen die plotseling dood neervalt begint op te vallen. De propaganda-machine zegt dat het niet kan komen door het vaccin, dus wordt er een syndroom gecreëerd waar mensen mee naar huis gestuurd kunnen worden. De arts zal op haar nascholingsdagen leren dat ze moet zeggen dat dit een “nieuw” fenomeen is, en dat “de oorzaak nog onbekend” is, maar dat het “onderzocht wordt”.

Kennelijk worden veel mensen pas wakker als het henzelf overkomt. Dit heb ik een paar duizend keer gehoord. “Ik dacht dat..”, “ik heb het nooit zelf onderzocht..”, HAD ik het maar onderzocht..”, “mijn gevoel zei me dat het niet klopte..”, maar ik heb het toch gedaan”… Het zijn pijnlijke gesprekken, want heb betreft gezondheid die ten gronde is gericht en het was niet nodig geweest.

Ik heb me vaak afgevraagd hoeveel slachtoffers er nog moeten vallen voordat we stoppen met de “strijd tegen ziekte”, en ons inzetten voor gezondheid en een gezonde leefomgeving. Dat is het enige dat nodig is en werkt. Samenwerken met moeder natuur in plaats van tegen haar te strijden, daar wordt uiteindelijk slechts de industrie beter van.

 
De artsen MOETEN zolangzamerhand ook beginnen te voelen dat het niet klopt. Op 23-6-22 publiceerde B-informedia een confronterend artikel:1

Alles gedaan zoals het moest en toch ziek

“Hun aantal loopt in de duizenden. Toen de overheid ze het afgelopen jaar vroeg om hun mouwen op stropen, gaven ze aan dat verzoek gehoor. En nu hebben ze een dubbel probleem. Ze zijn niet alleen ziek, maar worden ook nog eens niet serieus genomen.
 
Elke dag dat Anna Hulshoff in een huisartsenpraktijk haar beroep uitoefent, is er wel een geval van een patiënt die zich sinds de prikcampagnes niet meer helemaal honderd procent voelt. “Deze mensen hebben een breed scala aan klachten”, vertelt Hulshoff. “Soms voelen ze zich minder energiek dan vroeger, soms hebben ze moeite om helder te denken. Ik heb een soort mist in mijn hoofd, zeggen ze. Soms vertellen ze dat ze, terwijl ze vroeger niet vaak ziek werden, nu om de haverklap worden geveld door verkoudheid of griep.”
 
Of die klachten daadwerkelijk het gevolg zijn van de vaccinaties, kan Hulshoff van achter haar bureau niet achterhalen. Wat ze wel weet, is dat deze groep patiënten grote moeite heeft een arts te vinden die hun klachten serieus neemt.
 
“Ik ken een geval van een vrouw die na haar corona-vaccinatie te maken kreeg met hevige menstruatie. Dat was voor haar uiterst ongewoon en haar huisarts verwees haar door naar een specialist. Ze vroeg haar specialist of de klachten misschien een gevolg waren van de injecties, maar die wuifde haar bezorgdheid weg. Nee hoor, zei ze, dat was allemaal kletskoek van de anti-vaxxers.”
– binformedia.nl1

 

 
De artsen die de “kletskoek” van de anti-vaxxers maar weg bijven wuiven zouden wel eens heel hardhandig wakker geschut kunnen worden in de nabije toekomst.
 
Het scenario in het onderstaande draadje op Twitter is niet ondenkbeeldig, en dit keer zullen het de artsen zijn die aankloppen bij dichte deuren. De overheid zal ook voor hen niet op de bres springen. Integendeel zij staat klaar om de verantwoordelijkheid voor het door haar gecreëerde probleem op de artsen af te schuiven…

 

 

 

 

 

 

 

 

Oostenrijk

 
Voor de volledigheid. Oostenrijk was een van de eerste landen waar vaccinaties verplicht werden gesteld.
Zou het grote aantal bijwerkingen – dat we OVERAL ter wereld zien – de reden zijn dat de Oostenrijkse regering terugkrabbelde?2 Bij een verplichting kan de overheid ook de klappen opvangen. Maar als het “vrijwillig” is, dan heeft u er zelf voor gekozen – eigen schuld dikke bult als het fout gaat – en kan de verantwoordelijkheid voor vaccinatieschade afgewenteld worden op de artsen, want Informed Consent was ver te zoeken.En dat zouden we toch wel mogen verwachten bij een experimenteel “vaccin”.

 

 
Bron:

1. https://binformedia.nl/gezondheid/alles-gedaan-zoals-het-moest-en-toch-ziek/

Meer informatie pagina Informed Consent

 
 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This