Pfizer documenten – risico’s voor aandoeningen aan mannelijke voortplantingsorganen als gevolg van Covid-injectie

door | 4 okt 2022 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Dat de spike-proteïnen zich op kunnen slaan in de eierstokken en de vrouwelijke vruchtbaarheid aantasten is al eerder naar buiten gekomen. Recentelijk blijkt dat ook de mannelijke voortplantingsorganen doelwit zijn. In de onderstaande korte video geeft wetenschapper Amy Kelly u een opsomming van de risico’s die mannen lopen.

Amy Kelly is verbonden aan het ‘Pfizer Analysis Project van de Daily Cloud’. Dit is een team opgezet door schrijfster en politiek activiste Naomi Klein die de door de FDA op laste van de rechter vrijgegeven documenten die Pfizer heeft aangeleverd om de voorlopige goedkeuring te krijgen onderzoekt.1 Uit de documenten blijkt dat Pfizer dondersgoed wist hoe gevaarlijk de COVID-injectie was, en de FDA dus ook. We mogen hopen dat ze beide voor de rechter zullen moeten verschijnen, want de onthullingen zijn schokkend. Een voor de gemiddelde vrouw of man die kinderen zou willen krijgen misschien vervelende, maar ongevaarlijke “griep” moeten bekopen met onvruchtbaarheid? We kunnen nog niet goed overzien hoeveel mensen dit nu al is overkomen, maar het aantal geboortes neemt af – wereldwijd.2,3 Vooral in landen met een hoge vaccinatiegraad?
 


 

 

Bronnen:

1. https://stichtingvaccinvrij.nl/naomi-wolf-pfizer-geeft-meer-documenten-vrij-na-bevel-rechter-fraude/
2. https://www.bbc.com/news/health-53409521
3. https://www.wikye.com/is-the-decline-in-birth-rate-worldwide-a-cause-of-concern/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This