Naomi Wolf: Pfizer geeft meer documenten vrij na bevel rechter – fraude!

door | 8 jul 2022 | COVID-19 vaccin, Wetenschap

Naomi Wolf heeft verschillende bestsellers op haar naam staan waaronder ‘The end of America’, zij is voormalig politiek adviseur van Bill Clinton, en werkt nu als directeur van techbedrijf Daily Clout. Een team van honderden wetenschappers, artsen en data-analysten onderzoekt de WOB-documenten die Pfizer op bevel van de rechter moet vrijgeven. Dit interview geeft weer nieuwe inzichten over het frauduleuze onderzoek van Pfizer, het bedrijf dat nu miljarden binnenhaalt ten koste van de gezondheid van miljoenen mensen wereldwijd.

 

 

 

The bodies of others is het nieuwste boek van Naomi Klein

 
‘The Bodies of Others’ gaat over hoe we tot het schrijnende beschavingskruispunt kwamen waarop we ons bevinden – verwikkeld in een oorlog tegen enorme onpersoonlijke krachten met grenzeloze macht over onze levens en die de vrijheden bedreigen die we altijd als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

In haar meest provocerende boek tot nu toe, laat Dr. Naomi Wolf zien hoe deze krachten – van Big Tech en Big Pharma tot de CCP en onze oligarchische elites – twee jaar van COVID-19 paniek op sinistere nieuwe manieren hebben aangegrepen, om niet alleen onze Republiek te ondermijnen, maar ook om de menselijke relaties fundamenteel te heroriënteren.

Hun doelwit is de mensheid zelf. Hun einddoel is om ervoor te zorgen dat onze wereld van voor maart 2020 voor altijd verdwenen is. Onherstelbaar. Om te worden vervangen door een wereld waarin alle menselijke inspanning – alle menselijke vreugde, alle menselijke gemeenschap, alle menselijke vooruitgang, alle menselijke cultuur, alle menselijke zang, alle menselijk drama, alle aanbidding, alle verrassing, alle flirt, alle viering – achter een digitale paywall zit. Een wereld waarin we allemaal de toestemming van de technologie moeten vragen om mens te zijn.

Maar wij, de mensen van de wereld, hebben niet gestemd voor het opgeven van onze oude systemen en het vernietigen van onze oude manieren zo absoluut dat ze nooit meer hersteld kunnen worden. En Wolf laat zien hoe, tegen de overweldigende verwachtingen in, we nog steeds kunnen winnen.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This