Vaccinfabrikant Moderna: De nieuwe mRNA COVID-vaccins injecteren een ‘operating-system’ in uw lichaam

door | 11 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Moderna is een bedrijf dat door Bill Gates wordt gefinancierd om een COVID19-vaccin te produceren. Het maakt gebruik van een nooit eerder toegepaste techniek. Het neemt een stukje DNA – of in het geval van het Coronavirus SARS-Cov-2 (waarvan wordt beweerd dat het de ziekte COVID19 veroorzaakt) een gemodificeerd stukje van het virus-RNA. En dan gebruikt het uw cellen om dat stukje in het lichaam te repliceren (vermeerderen), waarbij het DNA van uw cellen in het proces worden veranderd. Vandaar de bedrijfsnaam MODeRNA.1

In Nederland en de rest van Europa wordt gebruik gemaakt van het door Moderna ontwikkelde vaccin.

“De Europese Commissie heeft met Moderna afspraken gemaakt over een zogenoemde basislevering van 80 miljoen doses van het vaccin en een optionele levering van nog eens 80 miljoen doses. Nederland heeft via dit contract 6,2 miljoen doses aangekocht. Omdat iedereen twee doses nodig heeft, kunnen hiermee 3,1 miljoen mensen gevaccineerd worden tegen COVID-19.” – Nu.nl 07-01-212

Is dit vaccin wel een vaccin? Wat wordt er geïnjecteerd in ons lichaam? En wat behelst deze “nieuwe techniek” precies?

 

 

Een ‘operating system’ in je lichaam?

“Op 06-02-21 publiceerden wij een ondertiteld interview met Catherine Austin Fitts, waarin zij uitlegt hoe “de globalisten” – een elitegroep van miljardairs en technocraten – van plan zijn om de planeet over te nemen, en hoe we het kunnen stoppen.

In dit interview vergeleek Catherine de nieuwe mRNA COVID-vaccins met een ‘computer operating system’ (besturingssyteem van een computer), waarbij ze stelde dat net als bij besturingssystemen van computers zoals bijvoorbeeld bij Windows, er een “achterdeur” zou zijn waardoor technocraten in staat zijn om onze lichamen te besturen door middel van regelmatige “updates”. Dit blijkt geen mooie analogie over een toekomstige techniek, en ook geen complottheorie te zijn.

Moderna, de fabrikant van een van de COVID-mRNA vaccins – waarvoor momenteel een vergunning voor noodgebruik is afgegeven – heeft op haar website gepubliceerd dat dit zo is. Het mRNA vaccin injecteert een “besturingssysteem” in je lichaam dat zij de “Software van het leven” noemen.

De Globalisten zijn zo arrogant, en de mensenmassa’s zijn zo volgzaam, dat zij deze dingen niet eens in het geheim doen, maar openlijk en zichtbaar voor iedereen op een website beschrijven. De mensen denken toch niet na over deze nieuwe technologie?

Op de website van vaccinproducent ‘Moderna’ staat een pagina getiteld: mRNA Platform: Enabling Drug Discovery & Development

De onderstaande tekst is een letterlijke vertaling van die pagina op de website van Moderna.

 

 

mRNA Platform: Faciliteren van het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen

 

“Wij hebben Moderna gebouwd vanuit de gedachte dat als het gebruik van mRNA als geneesmiddel voor één ziekte werkt, het voor vele ziekten zou moeten werken. En als dit mogelijk is zou het gebruik van mRNA de manier waarop medicijnen worden ontdekt, ontwikkeld en geproduceerd – met de juiste aanpak en infrastructuur – aanzienlijk kunnen verbeteren.

 

Ons ‘operatingsystem’

Omdat wij het brede potentieel van mRNA-wetenschap erkennen, hebben wij besloten een mRNA-technologieplatform te creëren dat functioneert als een besturingssysteem op een computer. Het is zo ontworpen dat het kan worden aangesloten op verschillende programma’s en is daarmee uitwisselbaar. In ons geval is het “programma” of de “app” ons mRNA-geneesmiddel; de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit.
 
We hebben een toegewijd team van enkele honderden wetenschappers en ingenieurs die zich uitsluitend richten op de ontwikkeling van Moderna’s platform-technologie. Zij zijn georganiseerd rond belangrijke disciplines en werken op een geïntegreerde manier om de kennis over mRNA-wetenschap te vergroten en uitdagingen op te lossen die uniek zijn voor de ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen. Enkele van deze disciplines zijn mRNA-biologie, chemie, formulering en toediening, bio-informatica en proteïne-engineering.
 

 

Onze mRNA-geneesmiddelen – de ‘Software van het leven’

Wanneer we een concept voor een nieuw mRNA-geneesmiddel hebben en met het onderzoek beginnen, zijn de fundamentele componenten al aanwezig.
 
Over het algemeen is het enige dat van het ene potentiële mRNA-geneesmiddel naar het andere verandert het coderende gedeelte – de eigenlijke genetische code die de ribosomen instrueert om eiwitten te maken. Het gebruik van deze instructiesets geeft onze mRNA-geneesmiddelen voor onderzoek een software-achtige kwaliteit. Wij hebben ook de mogelijkheid om verschillende mRNA-sequenties die coderen voor verschillende eiwitten in één enkel mRNA-onderzoeksgeneesmiddel te combineren.
 
Wij maken gebruik van de flexibiliteit van ons platform en de fundamentele rol die mRNA speelt bij de eiwitsynthese om mRNA-geneesmiddelen voor een breed spectrum van ziekten te ontwikkelen.
 

Belangrijke uitdagingen overwinnen

Het gebruik van mRNA voor de ontwikkeling van geneesmiddelen is een complexe onderneming waarbij nieuwe wetenschappelijke en technische uitdagingen moeten worden overwonnen. We moeten het mRNA in de beoogde weefsels en cellen krijgen en daarbij het immuunsysteem omzeilen.
 
Als het immuunsysteem wordt geactiveerd, kan de resulterende reactie de eiwitproductie en dus het therapeutische voordeel van mRNA-geneesmiddelen tegengaan.
 
We moeten er ook voor zorgen dat de ribosomen denken dat het mRNA op natuurlijke wijze is geproduceerd, zodat zij de instructies nauwkeurig kunnen lezen om het juiste eiwit te produceren. En we moeten ervoor zorgen dat de cellen genoeg van het eiwit tot expressie brengen om het gewenste therapeutische effect te hebben.
 
Onze multidisciplinaire platform-teams werken nauw samen om deze wetenschappelijke en technische uitdagingen aan te gaan.
 
Dankzij deze intensieve samenwerking tussen verschillende disciplines hebben we belangrijke aspecten van ons platform kunnen verbeteren en hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de levering van mRNA-geneesmiddelen aan patiënten.” – Moderna

 

Het klinkt mooi, maar wie denkt dat deze bedrijven geven om uw gezondheid zou nog eens een keer diep moeten nadenken. De bedrijven die zo hard hebben gerend in de “race naar een vaccin” geven om twee dingen: om de winsten en om hun aandeelhouders. Ze verdienen jaarlijks miljarden euro’s of dollars aan het vaccin, maar zijn niet aansprakelijk voor sterfte of lichamelijke schade die door hun product wordt veroorzaakt. De rekening is voor de burger. Of het “werkt” moeten we nog afwachten. En of er nog andere dingen mee worden beoogd dan alleen maar antilichamen aanmaken is onduidelijk, maar zeker niet onmogelijk. Het is in ieder geval geen vaccin.

 

 

Het is geen vaccin

In een prachtig, ruim twee uur durend interview legt de Amerikaanse arts Dr. David Martin uit dat mRNA vaccins helemaal geen vaccins zijn:

“Dit is geen vaccin.
 
We moeten heel duidelijk zijn. We gebruiken de term “vaccin” om dit ding stiekem onder bepaalde regelgevingen te laten vallen.
 
Dit is geen vaccin. Dit is een mRNA verpakt in een vetomhulsel, dat wordt afgeleverd aan een cel.
 
Het is een medisch hulpmiddel, ontworpen om de menselijke cel te stimuleren om een ziekteverwekker te worden.
 
Het is geen vaccin. Vaccins zijn eigenlijk een wettelijk gedefinieerde term, en ze zijn een wettelijk gedefinieerde term onder de volksgezondheids-wet, ze zijn een wettelijk gedefinieerde term onder de CDC en FDA normen.
 
En een vaccin moet specifiek een immuniteit stimuleren bij de persoon die het vaccin ontvangt, maar het moet ook de overdracht van de ziekte tegengaan.
 
En dat is niet wat dit is. Ze zijn heel duidelijk geweest door te zeggen dat de mRNA-streng die de cel ingaat, niet is bedoeld om de overdracht te stoppen, met andere woorden: de infectie tegen te gaan. Het is dus een behandeling.
 
Maar als er in termen van een behandeling zou worden gesproken, dan zou het niet zo goed ontvangen worden, want dan zouden de mensen zeggen, wel, welke andere behandelingen zijn er?”

 

Het volledige interview, afgenomen door Sache Stone, met als gasten: Robert F. Kenney, Judy Mikovits, Dr. David Martin en Rocco Galati vindt u hieronder. Het is lang en niet ondertiteld, maar zeer informatief. Sterke maag is vereist.
 

 

 

Bronnen:
1. https://biblescienceforum.com/2020/09/03/moderna-vaccine-may-create-transhumans/
2.
https://www.nu.nl/coronavirus/6100754/nederland-kocht-extra-beschikbaar-gekomen-moderna-vaccins-niet-op.html

 

 

Inspiratie voor dit artikel: https://healthimpactnews.com/2021/the-new-mrna-covid-vaccines-inject-an-operating-system-into-your-body-not-a-conspiracy-theory-moderna-admits-it/

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This