Blijf vragen stellen over het HPV-vaccin! – in gesprek met Joris Baas – deel 2

door | 4 apr 2023 | HPV-vaccin

Eerder plaatsten wij deel 1 van dit boeiende interview. Nadat Terah Beek met Joris Baas in gesprek ging over het HPV-vaccin voor mannen en vrouwen en de vragen beantwoordden of dit vaccin nodig, veilig en werkzaam is, doken ze in het tweede gesprek in de rabbit hole om zicht te krijgen op de vraag of de producenten betrouwbaar zijn en of de instanties die de vaccins goed moeten keuren onafhankelijk zijn.

Zie jij jezelf als iemand die niet zomaar alles aanneemt en zelf nadenkt of dingen wel of niet kloppen én ben jij benieuwd:
– Hoe de farmaceutische industrie omgegaan is met kritische geluiden van onafhankelijke, vooraanstaande wetenschappers over het HPV-vaccin?

– Hoe alle commotie rondom gemelde ernstige bijwerkingen van geprikte meisjes (ongeveer 1 op 500) uit het collectieve geheugen is gewist?

– Hoe de farmaceutische industrie ervoor zorgt dat schadelijke effecten veroorzaakt door hulpstoffen van een vaccin (zoals het schadelijke aluminium) niet aan het licht komen, waardoor het lijkt dat de hulpstoffen onschadelijk zijn?

– Waarom niemand weet dat er tegenwoordig méér vrouwen baarmoederhalskanker krijgen dan vóór het begin van de HPV-vaccin campagne en op veel jongere leeftijd?

Dan is het bekijken of beluisteren van deze podcast een echte aanrader!
 


 
 

Wil je meer weten over het HPV-vaccin? Klik dan hier:
Hpv-vaccin pagina van de stichting Vaccinvrij
https://stichtingvaccinvrij.nl/uitnodiging-hpv-vaccin-voor-jongens-en-meisjes-overhalen-in-plaats-van-informed-consent/
Baarmoederhalskanker – officiële cijfers laten zien dat er géén reden is om jonge meisjes te vaccineren tegen HPV

Als je wilt weten hoe je een HPV-infectie op een natuurlijke manier kunt behandelen? Bekijk hier de blog: https://www.nanomineralen.nl/is-het-hpv-vaccin-voor-mannen-en-vrouwen-nodig-veilig-en-effectief/
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This