Onze vruchtbaarheid loopt gevaar – steeds meer meldingen van menstruatiestoornissen en miskramen

door | 1 okt 2021 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Er is iets waar wij ons ernstig zorgen over maken. Dat zijn de duizenden meldingen van menstruatiestoornissen en miskramen die wereldwijd worden gedaan door vrouwen kort nadat zij het COVID-vaccin hebben gekregen.

Volgens een artikel dat recent is gepubliceerd in het medisch wetenschappelijk tijdschrift ‘British Medical Journal’ (BMJ) zijn er vanaf 2 september meer dan 30.000 meldingen gedaan van onregelmatige menstruatie en vaginale bloedingen bij de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) – het Britse systeem voor het verzamelen en volgen van bijwerkingen na COVID-vaccins.1

De meldingen van bijwerkingen omvatten zwaardere menstruaties dan normaal, vertraagde menstruaties en onverwacht vaginaal bloedverlies.

Volgens recente gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – het door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS – zijn er tussen 14 dec. 2020 en 10 sept. 2021 in totaal 8.793 meldingen geweest van menstruatiestoornissen na vaccinatie met een COVID-vaccin. 2

Uit onderzoek is gebleken dat VAERS slechts 1% van aantal bijwerkingen wordt gerapporteerd, dus het aantal menstruatiestoornissen zal naar alle waarschijnlijkheid vele malen hoger zijn. 3

 

 

Wel gemeld maar niet onderzocht

 
In een e-mail aan de Amerikaanse organisatie ‘The Defender’, zei Dr. Lawrence Palevsky, kinderarts, docent en auteur: 4

“Als we de wetenschappelijke methode zouden volgen, zoals die in schoolboeken werd onderwezen (wat al lang niet meer het geval is), dan zouden we de geobserveerde veranderingen in de menstruatiecyclus bij tienduizenden vrouwen onmiddellijk zien als een signaal waarover de nodige vragen zouden moeten worden gesteld.”
 
Palevsky maakt deel uit van een onafhankelijke onderzoeksgroep die gegevens verzamelt van niet-gevaccineerde vrouwen die menstruatieveranderingen hebben ervaren nadat ze in de buurt waren van anderen die recentelijk COVID-vaccins hebben gekregen. Hij stelt dat er een studie nodig is die de inhoudsstoffen van de prik en de effecten van deze chemische stoffen op de menselijke fysiologie en het voortplantingssysteem van vrouwen kunnen hebben, onderzoekt. En hij verklaarde ook het volgende:
 
“Een echte naleving van de wetenschappelijke methode zou toelaten dat antwoorden worden gerapporteerd zonder vooringenomenheid of vooroordeel voor een gewenste uitkomst van de resultaten”.
 
“Er is een lange lijst van bijwerkingen die de fabrikanten van de injectie in de herfst van 2020 naar de FDA [U.S. Food and Drug Administration] hebben gestuurd. Veel van de verstoringen of aandoeningen die mensen melden na het ontvangen van deze injecties, waaronder bloedingen, bloedstolsels, auto-immuniteit, Guillain-Barré-syndroom en vele anderen zaken, zijn goed bekend bij de fabrikanten en de FDA. Maar de autoriteiten blijven de meldingen negeren van mensen waarbij deze bijwerkingen zich voordoen.”
 
“In feite hebben ze – de farmaceutische multinationals – de data verzameld in klinische studies, maar houden ze het verborgen voor het publiek.”

Palevsky zei dat hij denkt dat de spike proteïne een rol zou kunnen spelen in de menstruele verstoringen die vrouwen melden, samen met “andere factoren die we misschien niet kennen omdat niemand het juiste onderzoek doet.”

 

 

Agnes Kant steekt haar kop weer in het zand

 
Op 29 september bericht RTL-nieuws het volgende:

“Doorbraakbloedingen, hevige menstruatie of juist het uitblijven van de ongesteldheid. Bijwerkingencentrum Lareb heeft tienduizend meldingen ontvangen van vrouwen die na hun coronavaccinatie problemen ervaarden met hun menstruatie.” – RTL nieuws5

Agnes Kant, directeur van het Lareb, reageert als volgt:

“We proberen in kaart te brengen of er specifieke problemen zijn.” Want menstruatie-stoornissen komen normaal ook veel voor. En nu relateren vrouwen dat aan die prik.”

En zij voegt daaraan toe:

“Ik wil nadrukkelijk zeggen dat dit niets te maken heeft met onvruchtbaarheid. Dit is vaak van tijdelijke aard”

Agnes Kant is geen arts, zij is voormalig politica (SP) die als zovelen na een paar jaar in de Tweede Kamer te hebben gezeten afzwaait naar een baantje elders.6 Er zijn tienduizend meldingen binnen gekomen bij het LAREB – en er is nog geen onderzoek gedaan! – maar mevrouw Kant weet te vertellen dat het niets te maken heeft met onvruchtbaarheid omdat het “vaak” van tijdelijke aard is. Waarop basseert zij haar almachtige weten?

Doen die tienduizend vrouwen die zich nu waarschijnlijk zorgen maken een melding voor de lol? Kant is moeder van twee dochters. Er lopen vele jonge vrouwen in Nederland rond die ook graag moeder willen worden. Is het niet haar taak om meldingen van bijwerkingen zeer serieus objectiefte onderzoeken? Om volledig uit te sluiten dat er onder die tienduizend vrouwen geen vrouwen zijn die DOOR het vaccin onvruchtbaar zijn geworden? Om in dat geval de nodige maatregelen te treffen? Het is kennelijk allemaal te ingewikkeld en te veel moeite.

 

 

Miskramen

 
Dat er door het vaccin veel miskramen zijn is inmiddels wél onderzocht – zij het niet door het Lareb. Ook die worden veelvuldig gemeld en ook dat is waarschijnlijk een onderrapportage. Op 26 september heeft het Lareb 127 meldingen ontvangen van spontane miskramen na toediening van de Covid-injectie. 7

Uit een Amerikaans onderzoek van 21 april 2021 blijkt dat maar liefst 82% van de zwangere vrouwen die tijdens hun eerste trimester werden gevaccineerd een miskraam kregen.8

Het lijkt noch het Lareb, noch de overheid te interesseren dat het aantal bijwerkingen voor deze Covid-injecties schrikbarend hoog is. Zo hoog dat de burgers hun signalen op sociale media-kanalen posten.

 

 

Laten we hopen dat deze berichten jonge vrouwen bereiken. Voor meer informatie over het bovengenoemde onderzoek over miskramen na covid-vaccinatie – klik hier
 

 

 

 

 

 

 

BPOC

 
De BPOC – een burgerinitiatief – ontvangt zonder dat er enige bekendheid aan is gegeven in de media meer meldingen dan het Lareb. Een team van artsen en andere deskundigen onderzoekt deze bijwerkingen en heeft een rapport samengesteld en dit aangeboden aan het Lareb. Maar het Lareb wil dit rapport niet eens in ontvangst nemen. 9

Het gaat zoals het altijd gaat met vaccins. De gevestigde orde wil niets weten bijwerkingen. Als je tot de ongelukkigen behoort die schade oploopt ligt de dader op het kerkhof en zul je zelf maar zien te dealen met de bijwerkingen. Moge dit artikel bijdragen aan begrip en erkenning voor de jonge vrouwen waar de industrie en de overheid zich niet om bekommeren.

 

 

Oproep

 
Net voor het publiceren van de nieuwbrief waarin dit artikel is opgenomen bereikte ons het bericht dat Eva van Zeeland een uitzending gaat maken over dit onderwerp:
 

🆘 OPROEP ⚠️ Ik ga een uitzending maken over vaccinatieschade 💉 bij vrouwen. Ken of ben jij iemand die veranderingen heeft ervaren rondom de menstruatiecyclus? Uitblijven menstruatie, hevig bloedingen, opgezwollen buik? Ook zwangere vrouwen met miskramen, vroeggeboortes en stil geboren kinderen wil ik onder de aandacht brengen. Alles kan anoniem gedeeld worden. Het is NU de tijd dat deze verhalen naar buiten gaan komen. Mail mij via [email protected] of via DM alles wat je tegenkomt vanuit Nederland en België. Bekijk hier ook mijn video oproep
https://www.instagram.com/tv/CUc5qj6Dn3b/?utm_medium=copy_link

 

 

 

 

 

 
Bronnen:

1. https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2211
2. https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&SYMPTOMS[]=Amenorrhoea+%2810001928%29&SYMPTOMS[]=Dysmenorrhoea+%2810013935%29&SYMPTOMS[]=Menopausal+disorder+%2810058825%29&SYMPTOMS[]=Menopausal+symptoms+%2810027304%29&SYMPTOMS[]=Menopause+%2810027308%29&SYMPTOMS[]=Menopause+delayed+%2810027310%29&SYMPTOMS[]=Menstrual+discomfort+%2810056344%29&SYMPTOMS[]=Menstrual+disorder+%2810027327%29&SYMPTOMS[]=Menstruation+delayed+%2810027336%29&SYMPTOMS[]=Menstruation+irregular+%2810027339%29&VAX=COVID19
3. https://stichtingvaccinvrij.nl/waarom-stopt-de-amerikaanse-cdc-het-een-miljoen-dollar-kostende-harvard-project-voor-het-upgraden-van-het-controle-systeem-voor-vaccinveiligheid/
4. https://childrenshealthdefense.org/defender/30000-women-uk-report-menstrual-problems-covid-shots/
5. https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5257179/menstruatie-coronavaccin-bijwerkingen-lareb
6. https://nl.wikipedia.org/wiki/Agnes_Kant
7. https://www.lareb.nl/coronameldingen#/content/content/edit/1453?mculture=nl-NL
8. https://stichtingvaccinvrij.nl/highwire-veroorzaken-covid-19-vaccins-miskramen/
9. https://bpoc2020.nl/news/gesprek-bpoc2020-lareb/

 

 
Over de auteurs:

Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en zeer actief op sociale media.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This