Politiek den Haag – “uit de klauw gelopen”?

door | 11 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Van politici zouden we mogen verwachten dat ze integer zijn, kennis van zaken hebben en het welzijn van de bevolking als eerste prioriteit hebben. Dit blijkt niet zo te zijn, ten minste niet in de regel.

 

 

Geen kennis van zaken

 
De enige politicus die voldoende kennis van zaken lijkt te hebben om de juiste vragen te stellen is Wybren van Haga. Op het Youtube kanaal van Wybren Haga staan vele filmpjes waarin hij vragen stelt en nooit en te nimmer antwoord krijgt. Bijvoorbeeld de vraag om opheldering over de betrouwbaarheid van de PCR-test. Dit is een cruciale vraag omdat het hele Covid-beleid is gebaseerd op de testuitslagen. Niet op sterfte, niet op ziekenhuisopnames, maar op testuitslagen.

Testuitslagen van een test waar wetenschappers van beweren dat hij niet betrouwbaar is.1,2,3,4,5 Zelfs Jaap van Dissel, voorzitter van het Outbreak Managment Team (OMT), die de overheid vanaf het begin van de “uitbraak” heeft geadviseerd, zegt over de PCR-test:

“…en het tweede wat u noemt, en dat is ook wel een belangrijk iets, is dat we ons natuurlijk moeten realiseren dat een positieve PCR test betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont waar iemand ziek van wordt” – Jaap van Dissel6

Een goed idee dus van Wybren van Haga om vragen te stellen over deze test.

 

 

Rutte snapt het niet of wil het niet snappen

 

 

Mark Rutte zegt dat hij de feiten begrijpt, maar hij weigert om ze te communiceren omdat het hele beleid op een onbetrouwbare PCR-test is gebaseerd. Kennelijk is hij zo gehecht aan het in standhouden van het beeld van een gevaarlijke ziekte waar meneer Rutte, en niet te vergeten meneer de Jonge, de Nederlandse bevolking van gaan redden met hun reeds aangekochte vaccins, dat ze de werkelijkheid niet helemaal helder meer kunnen onderscheiden.

 

Wat is een positief testresultaat?

Een positief testresultaat is een PCR-test die aangeeft dat er RNA (erfelijk materiaal) is gevonden. Het betekent niet dat er een levend virus is aangetoond.

Bovendien is volgens een artikel dat is gepubliceerd in het NRC een positief testresultaat in minimaal 27% van de gevallen vals positief. Met andere woorden: er zit helemaal geen Sars-Cov2 RNA in je lichaam – terwijl de test wel positief uitslaat.7

Het gevolg hiervan is dat er talloze mensen ten onrechte in quarantaine zitten! Ze hebben niets, maar er wordt helaas gewerkt met onbetrouwbare testen.

 

Wat is een besmetting?

Een besmetting is volgens het ‘van Dale’ Nederlands woordenboek: ‘Het overbrengen van een ziekte van de een op de ander.’ Een positieve test hoeft niet te betekenen dat je besmet bent met Sars-Cov2.

 

Wat is besmettelijk?

Een positieve test hoeft ook niet te betekenen dat iemand de ziekte overdraagt. Een positieve test is gewoon een positieve test – die in een derde tot de helft of meer van de gevallen vals-positief is.

Dit zeggen wij niet, maar onze deskundigen, zoals Jaap van Dissel. Kortom:

1. Positief wil niet zeggen dat je RNA in je lichaam hebt – want er zijn vele vals positieve uitslagen. Dit zegt het NRC.
2. Als je wel RNA in je lichaam hebt, wil dat niet zeggen dat je besmettelijk bent. Dit zegt Jaap van Dissel.

 

Dat politici niet luisteren naar de bevolking is schandalig, want politici zouden moeten werken voor de bevolking en niet voor het bedrijfsleven, of voor duistere agenda’s. Dat politici niet luisteren naar de experts is onverantwoord, want het beleid zou te allen tijde met transparante wetenschap en data verantwoord moeten kunnen worden door onze politieke leiders.

We zijn in een rare situatie gekomen waarbij de democratie is overgegaan in een medische dictatuur, die bovendien in het duister is gehuld. Van wie krijgt Hugo zijn informatie? Wie laat aan hem weten wat de volgende maatregel is waaraan de burger moet worden onderworpen? Wie trekt er aan de touwtjes? Hij luistert niet naar het volk en niet naar het OMT. Naar wie luistert hij wel?

 

 

Geen integriteit

Hugo de Jonge beweert dat de PCR-test de meest betrouwbare test is die er is en noemt het zelfs de gouden standaard. Terwijl dit niet blijkt uit de uitspraken van deskundige Jaap van Dissel. En bovendien zegt hij dit op een moment dat hij zou moeten weten dat dit niet klopt. Op dezelfde ochtend heeft hij zich uitgesproken over de situatie bij voetbalclub AJAX. Maar liefst 11 vals positieven zorgen voor onnodige paniek bij AJAX. Hoeveel vals positieven zorgen voor onnodige paniek bij de Nederlandse bevolking?

 

Vals alarm bij Ajax

“Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid werd op de persconferentie, die hij gaf met minister-president Mark Rutte, gevraagd om de situatie van Ajax op te helderen. De Amsterdammers kregen maandag te maken met een ogenschijnlijke corona-uitbraak, maar daar lijken veel vals-positieve tests bij te zitten. De Jonge wijt dat aan ‘asymptomatisch testen’.

 
De Jonge kreeg de vraag wat de situatie bij Ajax zegt over de betrouwbaarheid van de pcr-test. “Het zegt een paar dingen: als je heel veel test, ook asymptomatisch, is het logisch dat je daarmee meer vals-positieven treft, vals-negatieven overigens ook”, stelt De Jonge. Dat heeft ook een capaciteitsachtergrond, maar ook wel degelijk te maken met de betrouwbaarheid van de uitslag.”
– Voetbalzone.nl8

Wat een gewauwel. A-symtomatisch testen betekent dat je gezonde mensen, die géén griep of verkoudheid hebben test op COVID-19. Maar liefst 11 leden van het voetbalteam bleken vals-positief. Deze mensen noemt het RIVM: “patiënten”, en Mark Rutte: “besmet” en “besmettelijk”. Met andere woorden ziek en in staat om andere mensen ook ziek te maken.

Hoe gestoord is dit? We hebben het over jonge, fitte topsporters, die géén symptomen hebben, die NIET ziek zijn, maar die onbetrouwbare testresultaten binnen hebben gekregen.

 
We hebben het ook over onbetrouwbare politici?

Hugo de jonge heeft commentaar op de situatie bij Ajax op 4 november 2020. Hij gooit het op asymptomatische gevallen, “capaciteits-achtergrond” blabla.

Een paar dagen later beweert hij – met het Ajax-incident vers in het achterhoofd – ten overstaan van Wybren van Haga en de hele tweede kamer, dat de PCR test de meest betrouwbare test is die we hebben en zelfs de gouden standaard genoemd kan worden.

 
U dient even naar Facebook te gaan om dit filmpje te bekijken van anderhalve minuut, maar het is zeer verduidelijkend. Klik hier voor filmfragment.

 

 
Klik hier voor filmfragment.
 

 

Als een politicus een doel voor ogen heeft, dan zeggen ze alles wat nodig is om dat doel te bereiken? Politici kunnen zo wollig praten dat er geen touw meer aan vast te knopen valt en je in verwarring of vermoeidheid maar denkt: het zal wel goed zijn.

Maar het is niet goed!

Hugo de Jonge heeft een deal gesloten met AstraZeneca en wil niet in zijn hemd staan? Hij heeft het boek van Klaus Schwab gelezen en is bezig met de Great Reset? Waarom krijgt Wybren Haga geen antwoord op de vragen die hij stelt? De jonge lijkt zijn eigen koers te varen regelrecht richting: de hele Nederlandse bevolking vaccineren. Verplichting valt niet zo goed bij de Nederlanders, maar is manipulatie niet net zo erg?

 

 

De uitsluitingsstrategie

 
Op 10-10-20 bericht het AD ‘Minister De Jonge: ‘Bepaalde regels gelden wellicht langer voor mensen zonder vaccinatie’. In dit artikel werd de volgende vraag gesteld: “Hebben gevaccineerden straks voordelen ten opzichte van niet-gevaccineerden?”

“U moet het zo zien dat bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie”, aldus De Jonge vanmiddag op het Binnenhof. “Of dat bepaalde risicogroepen inderdaad weer méér mogen omdat ze al een vaccinatie hebben gehad. Maar dat gaan we echt allemaal nog uitwerken, dat komt er nog aan.” – Hugo de Jonge – AD9

Hoe manipulatief is dat? Hoe onverantwoordelijk is dat? Hoe dom is dat?

Hij krijgt hier kennelijk kritiek op en zegt de volgende dag in het AD dat hij “het niet zo bedoelde”:

“De minister zei ook nog iets over de oproer die gisteren ontstond naar aanleiding van zijn uitspraak dat “bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie”. De Jonge benadrukte vandaag nogmaals dat er geen vaccinatieplicht komt en dat er geen sprake zal zijn van voordeeltjes voor mensen die de prik hebben gehad.” – Hugo de Jonge – AD10

Maar het is waarschijnlijk toch echt wél wat hij bedoelde: Hij zegt in het Hart van Nederland zowel nee als ja.

“Mensen die een vaccinatie krijgen tegen het coronavirus, krijgen geen extra voordelen ten opzichte van mensen die het vaccin weigeren. Wel kan het zo zijn dat groepen die eerder gevaccineerd zijn, zich dan niet langer aan bepaalde coronaregels hoeven te houden.” – Hugo de jonge – Hart van Nederland.11

 
Hij doet wat hij wil en zegt wat ervoor nodig is?

Nog afgezien van het feit dat noch in de media, noch de Tweede Kamer met geen woord reppen over de risico’s van het versneld ingevoerde vaccin – en dit is heel ernstig – is politiek den Haag niet transparant over de onderbouwing van de maatregelen en zijn de politici het zelfs niet met elkaar eens.

 
RTL bericht op 09-11-20: ‘Aanpak corona leidt tot ruzie en verdeeldheid in het kabinet’

“Het kabinet en de coalitie zijn de laatste weken zeer verdeeld over de aanpak van de coronacrisis. Dat blijkt uit een rondgang van de politieke redactie van RTL Nieuws langs hoofdrolspelers en ingewijden. “Het is in het kabinet uit de klauwen gelopen”, zegt een ingewijde.
 
“In de kabinetsploeg heerst verder ontevredenheid over het falende testbeleid van vicepremier Hugo de Jonge (Volksgezondheid). Ook is er stevig verzet tegen het mogelijk nemen van nieuwe maatregelen terwijl de cijfers een dalend aantal besmettingen laten zien.”
 
Het ongenoegen bij een flink aantal ministers wordt mede veroorzaakt doordat besluiten zijn genomen zonder inhoudelijke onderbouwing.
 
“Rutte zijn strategie is dat hem nooit het verwijt kan worden gemaakt dat hij te soepel was.” Een ander wijst erop dat Rutte soms zelfs strenger dan De Jonge wil zijn.
 
In de coalitie klinkt het dat de VVD bang is dat als De Jonge struikelt en moet aftreden, Rutte opeens eigenaar is van het coronaprobleem. “Dus hun strategie is De Jonge ten koste van alles overeind houden en na de verkiezingen zien we wel weer.” – RTL12

 

 

Het beste met de bevolking voor?

Het lijkt erop dat politiek eruit bestaat om met allerlei (angst) strategieën persoonlijke agenda’s door te drukken. En zoals altijd, het volk is de pineut – of ze het nu in de gaten hebben of niet, maar wie gehoorzaam is doet dit uit angst en verwarring.

Als de overheid zegt: “U mag dit niet”, of als zij zegt: “U moet dat”, dan zou zij ALTIJD in staat moeten zijn om dit te onderbouwen met transparante, voor iedereen controleerbare, gemakkelijk toegankelijke, gepubliceerde data. En dit is niet het geval.

Politiek den Haag is een grote chaos; de macht is in handen gekomen van kleine dictators; en de media zijn bereidwillige beeldvormers die kennelijk de opdracht hebben om het volk te bespelen door ze te overladen met vooringenomen berichtgeving.

Lang leve de democratie?

 

 

 
Bronnen:

1. https://www.cafeweltschmerz.nl/korte-versie-volgens-diederik-gommers-zegt-de-pcr-test-niets/
2. https://www.cafeweltschmerz.nl/diederik-gommers-is-het-eens-de-covid-19-pcr-test-zegt-niets/
3. https://www.cafeweltschmerz.nl/geen-2de-golf-wel-datazwendel-zegt-moleculair-analist-merel-boogaard/
4. https://www.cafeweltschmerz.nl/grootschalig-testen-om-te-zwendelen-willem-engel-en-ramon-bril/
5. https://www.cafeweltschmerz.nl/bestaat-sars-cov-2-wel-waar-is-het-bewijs-danpatrick-savalle-en-flavio-pasquino/
6. https://www.facebook.com/watch/?v=3427981247313360
7. https://stichtingvaccinvrij.nl/op-basis-waarvan-worden-de-actuele-coronamaatregelen-genomen-pcr-test-onder-de-loep/
8. https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=379494
9. https://www.ad.nl/binnenland/minister-de-jonge-bepaalde-regels-gelden-wellicht-langer-voor-mensen-zonder-vaccinatie~a38416c8/
10. https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-we-zijn-over-de-piek-heen~a12db0cd/
11. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/de-jonge-spreekt-van-misverstand-geen-voordeel-na-vaccinatie/?fbclid=IwAR21EDGmA8ly0DLSsaADNOrpyIJCOd8QwGwhJTrh5zhepqL8NPg3IgDnrv4
12. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5195938/corona-beleid-van-het-kabinet-hoofdrolspelers-rutte-de-jonge

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This