Wereldwijd vaccinatiebeleid is nationaal vaccinatiebeleid? – deel 4

door | 31 jan 2020 | Nationale politiek

Vlag Europese Unie op zwarte achtergrondDeze week kondigen wij deel 4 aan van onze serie ‘Wereldwijd vaccinatiebeleid is nationaal vaccinatiebeleid?’ Het onderwerp van deze aflevering is de Europese Unie. Veel mensen denken Nederlandse politiek het Nederlandse vaccinatiebeleid bepaalt. Voordat de Nederlandse politiek zich buigt over vaccinatievraagstukken, heeft de Europese politiek daar al beslissingen over gemaakt. In de praktijk betekent dit dat Nederland aan het handje van Brussel loopt. WIE bepaalt dan uiteindelijk het Nederlandse vaccinatiebeleid?

 
Een heftige pagina weer dit keer. Maar het is heel belangrijk dat u er kennis van neemt.

Ga naar pagina: Europese Unie

 

 

Eerdere afleveringen

Reeds eerdere afleveringen kunt u vinden op de pagina Internationale politiek en de pagina Nationale politiek

 
‘Wereldwijd vaccinatiebeleid is nationaal vaccinatiebeleid? – deel 3’ gaat over het ‘Global Vaccine Action Plan’ en het ‘European Vaccine Action.Het GVAP/ EVAP is zeer goed opgezet. Media, medici en politici maken – waarschijnlijk grotendeels onbewust – deel uit van het plan van de WHO.

‘Wereldwijd vaccinatiebeleid is nationaal vaccinatiebeleid? – deel 2’ over de Wereldgezondheidsorganisatie Door wie wordt deze organisatie gefinancierd? En is het wereldwijde vaccinatiebeleid dat door de WHO wordt aangestuurd onderbouwd met onafhankelijke wetenschap?

‘Wereldwijd vaccinatiebeleid is nationaal vaccinatiebeleid? – deel 1’ gaat over zakenman Bill Gates; zijn droom om ‘elk kind ter wereld te vaccineren’ en de invloed die hij heeft binnen de Wereldgezondheidsorganisatie.

 
Inzicht in het wereldwijde vaccinatiebeleid is van cruciaal belang voor het begrijpen van het Nederlandse vaccinatiebeleid. Wij denken dat de informatie die wij in deze serie aan u aankondigen wijdverspreid dient te worden. Des te groter het bewustzijn van de bevolking, des de groter is de kans dat wij onze keuzevrijheid behouden.

Informeer uzelf, en zorg ervoor dat de informatie anderen bereikt door uw echtgenoot, familie, vrienden, consultatiebureau-arts en wie u ook maar bedenken kunt te wijzen op deze pagina’s.

 
Denk mee, denk na, doe mee.

 
Ga naar pagina: Europese Unie

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This