15 mei tweede wereldwijde manifestatie voor vrijheid – Push Back laat u zien hoe de geweldig eerste was!

door | 14 mei 2021 | COVID-19 vaccin

Op 15 mei wordt de tweede wereldwijde manifestatie voor vrijheid georganiseerd. Nederland neemt ook deel en de manifestatie zal in Amsterdam zijn. De onderstaande documentaire getiteld Push Back doet verslag van de eerste wereldwijde manifestatie voor vrijheid op 20 maart 2021. Honderduizenden mensen (misschien zelfs miljoenen) in meer dan 100 steden in meer dan 40 landen gingen de straat op om hun ongenoegen te uiten tegen de vrijheidsbeperkende maatregelen. De media hebben hier geen verslag over gedaan. Zegt dat niet meteen hoe de vork in de steel zit? De onderstaande documentaire laat zien wat een enorm event dit is geweest! Hartverwarmend en hoopgevend. Moge de tweede wereldwijde manifestatie de eerste evenaren!

 

 

 

Ondertiteling: Riccardo Barbieri
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This