Artsenechtpaar Mark en Sam Bailey schrijven nieuw boek: The Final Pandemic

door | 15 mrt 2024 | COVID-19 ziekte

‘The Final Pandemic – the antidote to medical tiranny’ is een aanrader. In dit prachtige en heldere boek(je) beschrijven de Baileys het falen van de ziektekiemtheorie en de virologie in het bijzonder, omdat de virologie nooit kon aantonen dat virussen bestaan.

Dat roept natuurlijk meteen de vraag op hoe het dan wél zat met de pandemie. Was die er eigenlijk wel? En zo niet, hoe heeft men het dan kunnen laten lijken alsof het wel zo was?

Op dit moment is ‘The Final Pandemic’ alleen nog in het Engels verkrijgbaar. Als er een vertaling is, laten we u dat natuurlijk weten. Intussen kunt u het ondertitelde filmpje bekijken waarin Dr. Sam Bailey een samenvatting geeft van ‘The final pandemic’ waarin zij de fundamenten van de pandemie onderuit haalt.
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This