Breaking: Blckbx start een onafhankelijk nieuwskanaal

door | 30 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

De volgende tekst is geschreven door Flavio Pasquino van BLCKBX. Hij heeft een geweldig plan en doet een beroep op u voor het slagen ervan.

“BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

 
Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep​
 
Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten.
 
Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden. Dit is een link naar de betreffende video op Rumble: https://rumble.com/embed/vcevr3/?pub=f37b9 Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen.
 
We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog… we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving.
 
 
Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol;
 
– burgerrechten in een spuitje
– de surveillance toename
– de testsamenleving
– stigmatisering van andersdenkenden
– polarisatie
– de groeiende censuur.
 
Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel.
 
Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.
 
Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

 
Wil je op de hoogte blijven?
 
Twitter: https://twitter.com/blckbxnews​
Telegram: https://t.me/blckbxtv​
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews/​
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv”https://blckbx.tv/nextstep​

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This