China – wanhopige bevolking komt in opstand tegen onmenselijke Lockdowns

door | 11 dec 2022 | COVID-19 ziekte

Er is waanzinnig veel gaande in China, maar de media berichten er maar mondjesmaat over. China staat bekend om haar onmenselijke ‘sociale krediet-systeem’. Dit houdt in dat burgers punten krijgen voor goed gedrag en punten kwijtraken als zij bijvoorbeeld kritiek hebben op de regering of zich niet houden aan maatregelen. In de praktijk betekent dit dat de Chinezen geen toegang meer krijgen tot openbaar vervoer, onderwijs, werk, medische zorg, en zelfs hun bankrekening als ze zich niet zo gedragen als de regering dat van hen eist. Overal in China staan facial recognition camera’s, en demonstreren staat min of meer gelijk aan maatschappelijke zelfmoord. Toch zijn er door het hele land protesten uitgebroken. Dat betekent dat de mensen tot het uiterste gedreven zijn en voelen dat ze niets meer te verliezen hebben door de straat op te gaan om een einde te maken aan het extreme en onmenselijke covid-beleid wat Xi Jinping dicteert.
 

 

Xi Jinping’s zero-covid beleid

 
De ‘Corona-crisis’ heeft geleid tot extremen in China. Xi Jinping, president van de Volksrepubliek China, houdt vast aan het zero-covid beleid, waarbij elke vastgestelde corona-besmetting leidt tot massale Lockdowns. De filmpjes over eindeloze rijen Chinezen die zich elke dag moeten laten testen circuleerden op sociale media, evenals de huizen die werden verzegeld bij een “uitbraak”, en de drones die controleren of er niemand op straat is. Het sociale en economische leven is dermate verstoord dat vele mensen geen toekomst meer zien en zelfmoord plegen of van de honger omkomen. Dat er verzet tegen het covid-beleid plaatsvindt in China is ongekend, en dat er opstanden zijn waarbij ze roepen “Xi Jinping treedt af!” is een revolutionaire wanhoopsdaad.
 
De Vrije Oproep maakte een collage van filmjes die circuleren op sociale media.
 

 
 
De NOS bericht op 7-12-22 dat de Coronamaatregelen in China versoepelen na “ongekende protesten”, maar de Chinezen hebben nog een lange weg te gaan, voordat ze weer kunnen proeven aan een enigszins vrije samenleving. In tegenstelling tot het Westen. Onze weg naar een permanente medische dictatuur naar Chinees model – met ‘facial recognition camera’s’, een Europese Digitale Identiteit en programmeerbaar geld (CBDC) – lijkt steeds korter te worden.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This