Corruptie Britse artsen in beeld! Paul Weston rapporteert over COVID-vaccinlobby…

door | 31 mei 2024 | COVID-19 vaccin

BlCKBX bracht een zeer interessante video online. De barsten komen in het ijs voor de medici. Hoeveel van hen wisten beter?

‘Er is geen bewijs dat het vaccin je risico op trombose verhoogt,’ zei de Britse dokter Ranj Singh live op televisie in 2021. Intussen weten we allemaal beter… Het AstraZeneca-vaccin is volledig uit de handel genomen, en niet omdat het zo’n veilig product was. Integendeel, in het Verenigd Koninkrijk loopt zelfs een collectieve rechtszaak tegen AstraZeneca omdat het gebruik van de injecties op grote schaal ernstig letsel en dood zou hebben veroorzaakt.

Programmamaker Flavio Pasquino zegt in de introductie van deze video: ‘De verantwoordelijken zullen rekenschap moeten afleggen voor hun daden en dat kan alleen als wij dat afdwingen. Hoe? Kijk naar deze video en deel deze met zoveel mogelijk mensen!’

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This