De onderbouwing van de maatregelen? – het klopt niet!

door | 8 nov 2021 | COVID-19 ziekte

De persconferentie van 2 november heeft zoveel stof doen opwaaien dat het moeilijk is om het allemaal in een keer tot ons te nemen en te verwerken. Bovendien is de hoeveelheid informatie op dit moment overweldigend. De bevolking wordt door de enorme lading informatie niet alleen bang gemaakt maar ook in verwarring gebracht.. en dan BOEM worden de maatregelen ons door de strot gedrukt. Maar het klopt niet!

Het dus is het allerbelangrijkste nu dat we manieren vinden om NIET mee te gaan met wat NIET oké is.

Je overgeven aan politici die liegen en bedriegen is het begin van het einde…

 

 

Twee videos

Er zijn twee mensen die ik graag onder uw aandacht wil brengen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar deze twee geven al een goed beeld van wat er niet klopt.

 

Maurice de Hond

Net na de persconferentie opgenomen, dus het begint met zijn reactie daarop. En daarna de feiten, cijfers en goed onderzoek. Zeer de moeite waard om te kijken.
 
LIVE Q&A 2 nov 20:00 na persconferentie Rutte @mauricedehond @vincente

 

 

Pepijn van Houwelingen

We zijn inmiddels bij de derde verlenging van de maatregelen. Hugo de Jonge verstopt zich achter zijn telefoon. Maar het klopt niet. Punt. Een mooi overzicht door van Houwelingen.
 

 

 

Informeer uzelf en informeer anderen

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This