Facebook, Google/YouTube, Twitter censureren een video van Artsen tijdens een coronavirus persconferentie

door | 28 jul 2020 | COVID-19 ziekte, Vaccins, Ziektes

Facebook verwijderde een video die door Breitbart News werd gepost en op het tijdstip van verwijdering de meest bekeken Facebook post ter wereld was. Artsen spreken zich tijdens een persconferentie op Capitol Hill in Washington uit tegen de onjuiste informatie de over COVID-19 in de media verschijnt.

Niet alleen verspreidt de gevestigde orde onjuiste informatie, maar zij censureert ook nog eens artsen (en andere experts) die trachten hier tegenwicht aan te bieden. Hoe vaak moeten we dit nog meemaken?

De video is geupload op Bitchute, waar u hem kunt bekijken. Hij is niet ondertiteld, maar zo belangrijk, dat we er graag de aandacht op vestigen.

 

Ga hier naar de ‘White Coat Medical Summit’

Klik hier voor het transcript van de hele video in het Engels voor mensen die liever lezen.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This