Hoorzitting in Washington DC over vaccinatieschade – Big Pharma en overheidsadviseurs schitteren door afwezigheid

door | 12 nov 2021 | Bijwerkingen, COVID-19 ziekte

Het onderstaande artikel is met toestemming overgenomen van EllaSter.nl De sprekers op deze hoorzitting geven woorden aan de pijnlijke schaduwkanten van de covid-injectie. We worden er niet over voorgelicht…
 

 

 
De Amerikaanse senator Ron Johnson is een van de weinigen die de negatieve gevolgen van de Covid-19 vaccinatiecampagne naar buiten durft te brengen. Hij organiseerde een hoorzitting in Washington DC die een stem geeft aan kritische artsen, wetenschappers en degenen die na de Covid-19 injectie letsel hebben opgelopen of geliefden hebben verloren.

Senator Ron Johnson verwijt de regering dat ze niet eerlijk en transparant zijn geweest over de vaccinaties en dat deze een enorme tol hebben geëist. De groep mensen die blijvende zorg nodig zal hebben en arbeidsongeschikt is geraakt, zal een grote impact op de economie hebben. Daarom vindt hij dat mensen de vraag moeten stellen of het overheidsbeleid ten aanzien van Covid-19 wel succesvol is geweest. “Heeft het beleid gewerkt? Hebben de vaccins gewerkt?” Vragen waarop hij een antwoord wilde krijgen en daarom de rondetafel-hoorzitting organiseerde, die op 2 november 2021 plaatsvond in Washington DC.

Naast enkele van de meest vooraanstaande wetenschappers en artsen ter wereld nodigde hij ook verschillende mensen uit die vaccinatieschade na de Covid-19-prik hebben opgelopen. Eveneens stuurde hij een uitnodiging naar mensen die een prominente rol hebben gespeeld in het coronabeleid, of de ontwikkeling van de vaccins. Degenen die hij wel uitnodigde, maar die niet bij de hoorzitting verschenen waren:

• CDC Directeur Dr. Rochelle Walensky
• Staatssecretaris van Defensie, Lloyd Austin
• Staatssecretaris van Werkgelegenheid, Marty Walsh
• Staatssecretaris van Transport, Pete Buttigieg
• FDA waarnemend commissaris, Janet Woodcock
• HHS secretaris, Xavier Becerra
• NIAID Directeur, Dr. Anthony Fauci,
• NIH Directeur, Dr. Francis Collins
• Johnson & Johnson CEO, Alex Gorsky
• Moderna CEO, Stéphane Bancel
• Pfizer CEO, Albert Bourla
• BioNTech CEO, Uğur Şahin

Behalve topfiguren uit de farmaceutische industrie schitterden ook de gevestigde media door hun afwezigheid bij dit historische event in Washington DC. De video van de drieënhalf durende rondetafel-hoorzitting is te zien op het Rumble kanaal van Senator Ron Johnson (en onderaan dit artikel).

Johnson stelde in de introductie van de hoorzitting: “Er is geen noodzaak voor het verplichten van Covid-19-vaccinaties. Als het vaccin had gewerkt en overdracht zou stoppen, zouden de gevaccineerden niet bang hoeven te zijn van de ongevaccineerden. Als het Covid-19 vaccin geen overdracht voorkomt, heeft het geen zin om ze te verplichten.”

Hieronder volgt een aantal (video)fragmenten van de getuigenissen.
 

 

Media en medische tijdschriften weigeren te publiceren

Brianne Dressen uit Utah is moeder en kleuterjuf. Ze kreeg een levensveranderende reactie na injectie met het Astra Zeneca Covid-19-vaccin, nu bijna een jaar geleden. Ze ervaarde een stortvloed van neurologische reacties en hoewel de situatie enorm is verbeterd zegt ze: “Ik heb het gevoel dat ik 24/7 wordt geëlektrocuteerd.” Ze is mede-oprichter van react19.org, een belangenorganisatie voor patiënten die zich inzet voor het vergroten van het bewustzijn over de bijwerkingen.

“Voor ons is dit geen politieke kwestie, dit is een menselijk probleem. We zijn hier slechts om onze verhalen te vertellen. Voorheen grotendeels genegeerd en in de doofpot gestopt.”
BRIANNE DRESSEN, OPRICHTER VAN REACT19.ORG

Ze begint haar verhaal met: “De meesten van jullie hebben nog nooit van mij gehoord en waarschijnlijk ook niet van de meesten van ons die hier zijn. We zijn doorsnee Amerikanen, Republikeinen, Democraten, Libertariërs … voor ons is dit geen politieke kwestie, dit is een menselijk probleem. We zijn hier slechts om onze verhalen te vertellen. Voorheen grotendeels genegeerd en in de doofpot gestopt.”

Ze dacht dat ze de enige en een op zichzelf staand geval was, maar ontdekte toen dat er “duizenden van ons” waren, velen met dezelfde symptomen, de meesten zonder een reeds bestaande medische aandoening. Een andere overeenkomst was dat hen medische zorg en de erkenning van vaccinatieschade werd ontzegd.

Mensen die zich bij haar organisatie hebben aangesloten kregen hiervoor alle gangbare vaccinaties tegen kinderziekten, velen zelfs de jaarlijkse griepprik. “We zijn geen anti-vaxxers.” Ze besloten actie te ondernemen toen ze zagen dat kinderen het doelwit waren van deze risicovolle Covid-19 injecties. Ze zochten contact met overheden. Elke volksvertegenwoordiger “heeft van ons gehoord”.

“De media wilden hun verhalen niet publiceren, met als reden “we kunnen de vaccins niet in een negatief daglicht plaatsen.”

Ze zochten ook contact met de NIH (National Institute of Health) en namen deel aan onderzoeken van gerespecteerde wetenschappers, “geen van hen kan hun onderzoek gepubliceerd krijgen.” Ze gingen van het ene wetenschappelijke tijdschrift naar het andere, om overal afgewezen te worden. Ook de media wilden hun verhalen niet publiceren, met als reden “we kunnen de vaccins niet in een negatief daglicht plaatsen.”

 


 

 

Goedkeuring zonder duidelijkheid over veiligheid

Dr. Linda Wastila is een professor van onderzoek en beleid voor het Peter Lamy Center on Aging in het Department of Pharmaceutical Health Services Research, aan de Universiteit van Maryland School of Pharmacy. Ze doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar gezondheidsbeleid en de impact van geneesmiddelen op kwetsbare bevolkingsgroepen.

In juni dienden dr. Wastila en verschillende van haar collega’s een petitie in bij de FDA (Food and Drugs Administration) met betrekking tot de experimentele Covid-injecties. Ze noemden zichzelf ‘CALM’ (Coalition advocating for Adequately Licensed Medicines), ofwel de ‘coalitie die pleit voor adequaat geregistreerde medicijnen’. Ze waren tegen de goedkeuring door de FDA van de Covid-19-vaccins, totdat bepaalde veiligheidsvragen waren beantwoord — vooral met betrekking tot kinderen en zwangere vrouwen. De FDA heeft hun verzoek afgewezen.

“Ik ben verbijsterd als ik hoor dat mensen myocarditis (ontsteking van de hartspier) afdoen als een aanvaardbare bijwerking, vooral bij jonge mensen. Myocarditis is een levensbedreigende aandoening die mensen levenslang gehandicapt maakt.”
DR. LINDA WASTILA

Niet alleen zijn deze vragen over veiligheid niet beantwoord, de injecties worden nu (in bepaalde staten – red.) verplicht gesteld, zonder dat er gegevens zijn over langetermijneffecten. “Hoe kunnen we geïnformeerde toestemming geven zonder deze informatie?”

Dr. Linda Wastila vindt het vernietigend dat er geen oog is voor de negatieve bijwerkingen. “Ik ben verbijsterd als ik hoor dat mensen myocarditis (ontsteking van de hartspier) afdoen als een aanvaardbare bijwerking, vooral bij jonge mensen. Myocarditis is een levensbedreigende aandoening die mensen levenslang gehandicapt maakt.”

 


 

“Wij zijn burgers die onze burgerplicht hebben gedaan, maar wanneer we ernstige nadelige gevolgen ondervinden, worden we in de steek gelaten door de FDA, de CDC, de NIH en medische professionals.”
 
“Wij zijn wetenschappers die gealarmeerd zijn door de giftige omgeving in de academische wereld en wetenschappelijke publicaties.”
 
“Wij zijn militaire leiders die bezorgd zijn over de veiligheid van vaccins onder de strijdkrachten.”
 
“Wij zijn artsen die patiënten willen behandelen die schade hebben geleden door de vaccins, maar wiens praktijken worden beperkt door onze werkgevers en bestuurders.”
 
“Wij zijn advocaten en pleitbezorgers van patiënten die hulp zoeken voor onze getroffen cliënten en hun families.”
 
“Wij zijn de mensen van wie je nog nooit hebt gehoord.”
 
“En we hebben niets, absoluut niets te winnen door hier te zijn. We hebben inderdaad alles te verliezen, inclusief onze banen, onze titels, ons levensonderhoud.”
 
“Maar we zijn niet van plan om weg te gaan totdat we een echte verandering zien.”

 

 

Verwoeste carrière van een piloot

Cody Flint is een commerciële piloot uit Cleveland, die 10.000 vlieguren had opgebouwd. Als gevolg van het Pfizer Covid-19-vaccin ontstond in zowel zijn linker- als rechteroor een perilymfatische fistel, een scheur in het ovale venster dat de scheiding vormt tussen midden- en binnenoor. Dit kan diverse klachten veroorzaken, zoals misselijkheid, instabiliteit, gehoorverlies en oorsuizen. De klachten treden vooral op bij drukverhogende momenten zoals vliegen.

Na de Pfizer-injectie ontstond een zwelling in de hersenen. Toen de klachten tijdens een vlucht verergerden kon hij ternauwernood een noodlanding maken, voordat hij het bewustzijn verloor. Hij kan zich tot op de dag van vandaag hiervan niets meer herinneren. Hij onderging meerdere operaties en verloor bijna een jaar van zijn leven met zijn gezin.

“Ik weet niet of ik ooit nog een vliegtuig zal kunnen besturen.”
CODY FLINT, PILOOT MET VACCINATIESCHADE

Zijn carrière is verwoest en hij heeft al zijn spaargeld moeten opmaken om de medische rekeningen te betalen. Hij heeft het gevoel dat de regering hem in de steek heeft gelaten omdat ze weigeren te helpen, nadat ze iedereen hadden verzekerd dat de injecties “veilig en effectief” waren.
 

 

Meer dan 200.000 militairen hebben het vaccin afgewezen

Luitenant-kolonel Theresa Long is een brigadechirurg voor de 1st Aviation Brigade van het Amerikaanse leger, werkzaam in Fort Rucker, Alabama. Ze is gecertificeerd luchtvaartgeneeskundig specialist, met een Master in Public Health. Ze legt tijdens de hoorzitting een verklaring af over de, in haar ogen, levensbedreigende bijwerkingen van het Covid-19-vaccin.

“Mijn mening wordt gevormd door mijn medische opleiding, training en mijn ervaring uit de eerste hand met het behandelen van soldaten die letsel opliepen door het vaccin. Deze verklaring doe ik als een “beschermende mededeling onder de Wet op de bescherming van militaire klokkenluiders, titel 10, USC 10-34.”
 
“Ik geloof dat het Covid-vaccin een grotere bedreiging vormt voor de gezondheid en militaire paraatheid van soldaten, dan het virus zelf. Meer dan 200.000 militairen hebben het vaccin afgewezen, maar het leger gaat door zonder rekening te houden met de schade aan het moreel en de bereidheid om deze soldaten af te schrijven. We hebben nog nooit in een paar maanden tijd 200.000 soldaten op het slagveld verloren. Soldaten uit hun uniform halen heeft dezelfde impact op de paraatheid, als ze op het slagveld te verliezen.”
 
“We hebben slechts 12 soldaten in dienstverband verloren aan Covid, maar we gaan de gezondheid van de hele strijdmacht op het spel zetten met een vaccin waarvan we slechts over een periode van twee maanden veiligheidsgegevens hadden?”

LUITENANT-KOLONEL THERESA LONG, BRIGADECHIRURG IN HET AMERIKAANSE LEGER

 


 

 

Vader verloor 16-jarige zoon na injectie met Pfizer-vaccin

“Mijn regering loog tegen mij. Ze zeiden dat het veilig was.”
ERNEST RAMIREZ, NABESTAANDE

Ernest Ramirez is een vader uit Austin, Texas wiens enige zoon van 16 het Pfizer-vaccin nam, toen ze het bericht kregen dat het vaccin “veilig was voor tieners”. Hij dacht: “Om hem te beschermen, het juiste om te doen”. De gevolgen waren voor de tiener catastrofaal. Hij stortte tijdens het basketballen in en stierf aan myocarditis (ontsteking van de hartspier). Zijn vader concludeert nu: “Het was als het spelen van Russisch roulette.”

 


 

 

Sportcarrière voorbij na vaccinatie

Kyle Warner is een 29-jarige professionele mountainbike-racer en tweevoudig nationaal kampioen uit Idaho, bij wie na vaccinatie pericarditis (ontsteking van het hartzakje) werd vastgesteld. Zijn carrière is nu voorbij. Hij liet zich vaccineren, niet omdat hij bang van Covid-19 was, maar omdat de overheid dat vroeg. “Jullie vertelden me dat dit vaccin veilig en effectief is. Ik geloofde jullie.”

“Ik geloof dat waar er een risico is, er een keuze moet zijn.”

Het resulteerde in een hartkwaal die als bijwerking gemeld wordt. Hij raakte arbeidsongeschikt en kwam maanden zijn bed niet uit. Hij vraagt om erkenning en transparantie met betrekking tot de vaccinatiecampagne en de bijbehorende risico’s. “Ik geloof dat waar er een risico is, er een keuze moet zijn.”

Pfizer en Moderna zouden dit jaar rond de 60 miljard dollar aan omzet genereren, door de verkoop van de Covid-19-vaccins. Hij vindt daarom dat er een fonds moet komen voor de slachtoffers die als gevolg van vaccinatie letsel oplopen of hun geliefden verliezen, waaruit een schadevergoeding betaald kan worden. “De farmaceutische bedrijven moeten ons compenseren als ze op ons gaan testen.”
 


 

 

Na vaccinatie verlamd vanaf het middenrif

Doug Cameron uit Idaho nam het Johnson & Johnson Covid-19-vaccin op verzoek van zijn werkgever. Voor de vaccinatie was hij fit en leidde een actief leven. Hij is nu permanent verlamd. Een bezoek aan de spoedeisende hulp na de injectie bracht geen duidelijkheid. Een paar dagen later vertelde hij zijn vrouw “dat het voelde alsof ik vergif had gedronken. Mijn hele lichaam voelde anders. Ik ging ‘s avonds om tien uur naar bed. Ik werd om twee uur ’s nachts wakker, verlamd vanaf het middenrif. (…) Mijn leven zoals ik het kende was weg.” Hij bracht 105 dagen door in allerlei ziekenhuizen en revalidatiecentra. Hij zit nu in een rolstoel.

 


 

 

Topfitte triatleet kreeg auto-immuunziekte en kan niet meer zonder stok lopen

Suzanna Newell uit Minnesota was een triatleet bij wie na een tweede Pfizer Covid-19-vaccin een auto-immuunziekte is vastgesteld en nu afhankelijk is van een rollator of wandelstok om te lopen. “Ik was voorheen een langeafstandsfietser en triatleet. Ik was ceremoniemeester bij het afstuderen op mijn middelbare school, en nu heb ik moeite om op woorden te komen. Het is alsof ik van de ene op de andere dag 40 jaar ouder ben geworden. Mijn eens zo sterke lichaam doet constant pijn.”
 


 

 

Jonge moeder van 35 jaar afhankelijk van rollator

Kellai Ann Rodriguez is een jonge moeder uit Tacoma Washington. Begin dit jaar ging ze nog snowboarden en regelmatig naar de sportschool. Na de Covid-19-vaccinatie is ze afhankelijk van een rollator en heeft last van epileptische aanvallen. “Ik verloor mijn vermogen om op natuurlijke wijze te spreken. Ik kan niet meer lopen zonder rollator. Ik weet nooit wanneer en of de bevingen zullen komen of gaan.”

“Ik kan niet langer koken, schoonmaken of zelfs mijn baby oppakken en vasthouden voor te lang voordat mijn lichaam ongecontroleerd begint te trillen of ondraaglijke hoeveelheden pijn begint te krijgen.”

Artsen op de eerste hulp vertelden haar dat de ziekteverschijnselen allemaal in haar hoofd zitten en hebben zelfs de sociale dienst erbij gehaald en geprobeerd haar te laten opnemen op een afdeling voor geestelijke gezondheidszorg — in plaats van te erkennen dat de verschijnselen wellicht de gevolgen zijn van vaccinatie.
 

 

 

Deelneemster Klinisch onderzoek Pfizer kwam in rolstoel terecht

Maddie de Garay deed op 12-jarige leeftijd mee aan het klinische onderzoek voor het Pfizer-Covid-19-vaccin, na haar tweede injectie ontstonden ernstige bijwerkingen. Ze zit sindsdien in een rolstoel, krijgt voeding via een sonde, moet veel liggen en heeft voortdurend pijn. De lijst symptomen is lang, maar als onderdeel van het ‘klinische onderzoek’ bood het registratieformulier op de app TrialMax slechts ruimte voor het registreren van gangbare, niet ernstige bijwerkingen, die tot 7 dagen na de injectie plaatsvonden.

 

 

 

Artsen vermoeden: “Iets klopt er niet.”

Dr. Robert Kaplan is een faculteitslid aan het Stanford School of Medicine Clinical Excellence Research Center. Hij is pro-vaccinatie, maar bezorgd over de wijze waarop dit ‘vaccin’ is goedgekeurd. Hij betwist de stelling dat wetenschappers het onderling eens zijn. Hij vindt het ook zorgwekkend dat geleerden niet de kans krijgen om de ruwe data omtrent de effectiviteit van het vaccin te bestuderen, omdat de vaccinfabrikanten deze weigeren te delen.

“Ik ben geen anti-vaxxer, maar ben toevallig een wetenschapper die het huidige verhaal betwist dat nu het volksgezondheidsbeleid, over de hele wereld, in de VS en in Israël, domineert.”
DR. RETSEF LEVI

Dr. Peter Doshi, is universitair hoofddocent farmaceutische gezondheidsdiensten onderzoek aan de University of Maryland School of Pharmacy. Hij stelt kritische vragen bij allerlei aannames, zoals ‘dit is een pandemie van de ongevaccineerden’. “Maar als ziekenhuisopnames en sterfgevallen exclusief toe te schrijven zijn aan de ongevaccineerden, waarom zouden boosterinjecties dan nodig zijn? Of waarom zouden de statistieken in het Verenigd Koninkrijk zo afwijken, aangezien de meeste ziekenhuisopnames en sterfgevallen behoren tot de volledig gevaccineerden?”

“Mijn punt is dat degenen die beweren dat de proeven aantonen dat de vaccins zeer effectief zijn en levens redden, het bij het verkeerde eind hadden. Proeven hebben dit niet aangetoond.”
DR. PETER DOSHI

Dr. David Healy, is professor op de afdeling Huisarts-geneeskunde aan de McMaster University in Ontario. Hij heeft in zijn carrière veel dossierkennis opgebouwd over de negatieve effecten van geneesmiddelen. Hij ziet het als de taak van artsen, wetenschappers en journalisten om zich af te vragen wat de meest plausibele verklaringen is voor medische vraagstukken. Hij vindt de getuigenissen zoals ze tijdens deze rondetafel-hoorzitting zijn afgelegd, meer plausibel dan de gelikte verhalen over de Covid-19-vaccins die de farmaceutische giganten en media ons willen doen geloven.

 

 

 

Bron originele artikel: https://www.ellaster.nl/2021/11/08/hoorzitting-in-washington-dc-over-vaccinatieschade-big-pharma-en-overheidsadviseurs-schitteren-door-afwezigheid/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This