Isofia van Robert F. Kennedy omzeilt censuur

door | 3 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Robert F. Kennedy is een nieuw initiatief gestart: ISOFIA, dat staat voor ‘International Solidarity of Freedom of Information & Arts’.

Dit is hard nodig omdat Big Tech, Big Pharma, Big Data en Big Oil zich de controle over ons leven steeds meer toe-eigenen. Moeten we lijdzaam toezien hoe steeds meer informatie zomaar wordt verwijderd van social media, danwel onvindbaar wordt gemaakt op het internet?

Gegenereerde angst is een belangrijk gereedschap in de transformatie van een democratie naar een fascistische staatsvorm.

Kennedy: “Het is logisch dat mensen die naar de stembus gaan niet gaan stemmen voor een politiek beleid waarbij rijke mensen nog rijker worden; multinationals meer macht krijgen over de bevolking; de democratie wordt inperkt en rechten worden afgenomen. Het eerste recht dat wordt afgepakt is vrijheid van meningsuiting…”

Kennedy wil in een dagelijkse publicatie de gecensureerde informatie beschikbaar maken voor iedereen die geïnteresseerd is. En hij wil openbare debatten faciliteren. Luister verder naar wat Kennedy te zeggen heeft. Naar zijn inzet en naar zijn oproep aan iedereen zodat we dit cruciale recht behouden!

 

 

 

 

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This