Julian Assange vrij en onderweg naar Australië – eindelijk gerechtigheid?

door | 26 jun 2024 | Rechten

Op 25 juni 2024 verschijnt er een opmerkelijk bericht in de (sociale) media. Julian Assange is onderweg van Engeland naar Australië.[1] Is hij eindelijk vrij? Kan hij vrijuit spreken? Is zijn leven veilig? Vanwaar opeens die snelle vrijlating?

Julian Assange is na 7 jaar onderduiken op de Ecuadoriaanse Ambassade en 5 jaar in een van de zwaarst bewaakte gevangenissen van Engeland “vrijgelaten”. Er zit een flinke adder onder het gras. Robert F. Kennedy vat het samen in een tweet:[2]
 

“Julian Assange heeft een deal gesloten en gaat vrijuit! Ik ben dolgelukkig. Hij is een held van de generatie.
 
Het slechte nieuws is dat hij schuldig moest pleiten voor “samenzwering” om informatie over de nationale defensie te verkrijgen en openbaar te maken. Dat betekent dat de Amerikaanse veiligheidsstaat erin geslaagd is om journalistiek te criminaliseren en hun jurisdictie wereldwijd uit te breiden naar niet-burgers.
 
Julian moest dit accepteren. Hij heeft hartproblemen en zou in de gevangenis zijn gestorven. Maar de veiligheidsstaat heeft een afschuwelijk precedent geschapen en de persvrijheid een zware slag toegebracht.”
– Robert F. Kennedy

 
Het recht heeft NIET gezegevierd. Assange had geen keuze. Ik maak me zorgen over het precedent dat is geschapen, over zijn gezondheid en zelfs over zijn veiligheid.
 
 

De echte criminelen

 
Hopelijk is de vrijlating van Assange het moment om nog maar weer eens te kijken naar de echte criminelen. Dit is het patroon. Degenen die de oorlogsmisdaden plegen worden schatrijk, en degenen die de oorlogsmisdaden blootleggen worden gecensureerd of, zoals in het geval van Julian Assange in de gevangenis gegooid, of zelfs vermoord.

Twintig jaar geleden lanceerden George Bush en Tony Blair schaamteloos een illegale oorlog in Irak, die leidde tot de zinloze slachting van een miljoen onschuldige levens.Vandaag zijn deze architecten van de chaos en oorlog rijk geworden en genieten ze van hun vrijheid, terwijl Julian Assange, die hun gruwelijke oorlogsmisdaden moedig aan het licht bracht, wegkwijnde in de Ecuadoraanse ambassade en tot gisteren wegkwijnde in de gevangenis.
 
Het feit dat dit zelfs mogelijk is in een zogenaamd verlichte en wettige Westerse samenleving laat zien in welke illusie we leven.
 
Degenen die durven te vechten voor vrijheid worden in de gevangenis gegooid, terwijl pseudo-journalisten een oogje dichtknijpen en oorlogsmisdadigers worden bejubeld met Nobelprijzen voor de Vrede en andere onderscheidingen, toegejuicht door precies diegenen die hen ter verantwoording zouden moeten roepen.
– Dr. Simon Goddek

De hiernavolgende tweet geeft – uiteraard summiere, maar wel belangrijke info:

 


 
 

De falende media

 
De media hebben bloed aan hun handen. Zonder oorlogspropaganda is er waarschijnlijk geen oorlog.3 Zonder angstporno geen pandemie of klimaatcrisis. Assange uit scherpe kritiek op zijn collega’s, en geldt dit niet ook voor de coronapropaganda? Hoeveel doden zouden erbij komen als we de oversterfte meetellen?
 
 


 
 
Het is zeker een bijzonder moment, maar nog geen reden om te juichen. Hopelijk mag Julian nog een tijdje genieten in alle rust en zijn zoontjes zien opgroeien, maar we hoeven maar te kijken naar een politiek proces als dat van Gideon van Meijeren, of de nieuwe maatregelen de de overheid heeft aangekondigd om “desinformatie te bestrijden” om te beseffen dat we er niet goed voorstaan.4

We worden bestuurd door psychopaten en criminelen in de top van regeringen en NGO’s, die ongestoord hun gang kunnen gaan omdat zij de media in hun greep hebben, en wereldwijd regeringen aansturen en de rechterlijke macht controleren.
 
 
Bronnen:
 
1. https://x.com/search?q=%22Julian%20Assange%22&src=trend_click&vertical=trends”
2. https://x.com/RobertKennedyJr/status/1805389415663255819
3. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2024/06/17/kabinet-presenteert-stevige-nieuwe-maatregelen-voor-aanpak-desinformatie
 
Voor meer informatie ga naar: https://ezaz.nl/julian-assange-zonder-leugens-waren-er-geen-oorlogen/
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This