Keuze vrij bij mij organiseert ‘Kies jouw geld’ dag

door | 18 apr 2023 | Overig

Op zaterdag 22 april organiseert Keuze Vrij Bij Mij de Kies Jouw Geld Dag bij Op Hodenpijl in Schipluiden. Op deze dag krijgen deelnemers aan het evenement alternatieven aangereikt voor het falende geldsysteem en de CBDC, het programmeerbare geld waarmee banken en overheden controle krijgen over jouw bankrekening. En ze gaan er direct mee aan de slag.
 

Problemen van ons geldsysteem

Ons geldsysteem is stuk. Inflatie en schulden rijzen de pan uit en banken vallen om. Bovendien is er de komst van de digitale euro, ook wel bekend als de CBDC. Met dit programmeerbare geld krijgen banken en overheden controle over jouw bankrekening.
 

Hebben we een keuze?

Het lijkt of er geen andere keuze is dan hierin mee te gaan en te hopen dat het wel goed komt met ons geld, onze vrijheid en onze privacy. Maar is dat wel zo?
 

Ontdek, bevraag en start met alternatieven

Op de Kies Jouw Geld Dag op zaterdag 22 april in Schipluiden laten we je zien dat er wel degelijk alternatieven zijn. We geven de initiatiefnemers het woord, laten jou je vragen stellen en we helpen je er direct mee aan de slag te gaan. In deze video vertelt Olaf Weller er alles over.
 

Intro – Kies Jouw Geld Dag | 22 april from Keuze Vrij Bij Mij on Vimeo.

 
 

Kort en krachtige lezingen

Zo gaan we luisteren naar lezingen van:

Anthony Migchels over de Florijn, het eerste volwaardige rentevrije betaalmiddel waarmee je zowel contant als digitaal kan betalen en krediet kan aanvragen

Hans van Poelgeest van de Watermunt, regionaal geld dat zorgt voor financiële anonimiteit, economische groei van het MKB en koopkracht van consumenten

Jeroen van der Heide over de rol van blockchain technologie, bitcoin en andere crypto als alternatief voor het falende geldsysteem

Ad Broere over het initiatief Mycells waarin burgers en het MKB krachten bundelen voor een mensgerichte economie

Tijn Touber over de Gevonomie, een verfrissende visie op waarde-uitwisseling op basis van overvloed, vertrouwen en samen delen. En hoe dit werkt in de praktijk
 

Neem live of online deel aan het panelgesprek

Na het beluisteren van alle sprekers krijgen het publiek in de zaal en de kijkers van de livestream uitgebreid gelegenheid vragen te stellen aan de sprekers. Het panelgesprek wordt geleid door financieel expert Paul Buitink.
 

Start met jouw favoriete oplossing

Nu je een goed beeld hebt van alle alternatieven, krijg je direct de kans om in een workshop aan de slag te gaan met jouw favoriete oplossing. Bijvoorbeeld door een florijnrekening te openen of een cryptowallet aan te maken. Zo ontdek je hoe de oplossing werkt in de praktijk en hoe je het kan gebruiken in het dagelijks leven.
 

Meld je aan

Wil je hier graag bij zijn? Ga naar www.kiesjouwgeld.nl en meld je direct aan. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij.

Je kunt ook via een online livestream de lezingen volgen en deelnemen aan de het panelgesprek. Meld je aan via www.kiesjouwgeld.nl als je er online bij wilt zijn.
 

Korting voor leden

Leden van Nieuwe Wereld Ondernemers en Vrij Bij Mij krijgen een speciale korting op tickets voor het evenement. Deze ontvangen zij via de mail. Ook kunnen zij kosteloos deelnemen aan de livestream en ontvangen ze na afloop de opnames van de lezingen en het panelgesprek.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This