Lopen we gevaar? – optimistische percentages en even lachen met JP Sears

door | 30 sep 2020 | COVID-19 ziekte

Wat zijn de kansen om te sterven als je geïnfecteerd bent met COVID-19? Of anders gezegd: hoe groot is de kans om te overleven? De nieuwe schatting (10-09-20) van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is voor het eerst uitgesplitst naar leeftijdsgroepen. Hieronder staan percentages van de kans om te overleven als je geïnfecteerd bent geraakt met het virus. Ze zijn berekend aan de hand van wat het CDC zijn “huidige beste schatting” noemt.1,2

 

Overlevingskansen U.S.A uitgesplitst per leeftijdsgroep:

0-19 jaar: 99,997 %
20-39 jaar: 99,98 %
50-69 jaar: 99,5 %
70+ jaar: 94,6%

 

Waar is de tweede golf?

De Nederlandse percentages van de overlevingskansen uitgesplitst in leeftijdsgroepen zijn bij mijn weten niet berekend, maar ik ga ervan uit dat dit niet dramatisch zal verschillen.

Op 29-09-20 is het sterftecijfer aan COVID-19 in Nederland 6 – zie afbeelding hieronder.3 Er wordt niet bij aangegeven in welke leeftijdsgroep deze mensen zaten, noch hoeveel ervan onderliggende aandoeningen hadden. Maakt het een wezenlijk verschil om 17 miljoen Nederlanders in een keurslijf te dwingen? Wat is het effect? Waar is de noodzaak? Zoals u ook op het plaatje hieronder kunt zien is de curve al maandenlang ‘flat’.
 

 

 

Sterven aan COVID-19 of met COVID-19 – onderliggende aandoeningen

En een tweede percentage uit de U.S.A is het volgende: ervan uitgaande dat het totaal aantal sterfgevallen 100% is, dan heeft 96% daarvan één of meer onderliggende aandoeningen. Deze mensen hebben een gecombineerde doodsoorzaak: met andere woorden sterven met COVID-19.

 

Moeten we hierom lachen of huilen?

De hype is om te huilen. Destructieve maatregelen worden ons opgelegd voor een griep die qua sterftecijfers vergelijkbaar is met een normale seizoensgriep. Maar we hebben er maar een keer voor gekozen om erom te lachen met JP Sears, die onze “trusted health-officials” op de hak neemt. (Nederlands ondertiteld)
 

 

 

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.zerohedge.com/markets/new-cdc-estimates-fatality-rate-covid-19-drops-again-and-may-surprise-you
2. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html
3. https://www.google.com/search?q=sterftecijfers+covid+nederland&rlz=1C5CHFA_enNL874NL874&oq=sterftecijfers+COVID&aqs=chrome.2.69i57j0l7.12143j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This