Marianne Zwagerman – De Europese corona-pas is erdoor gejast zonder parlementaire controle

door | 29 mrt 2022 | Overig

Zonder parlementaire controle en zonder enig medisch argument is de verlenging van de Europese corona-pas er in de EU doorheen gerommeld waardoor miljoenen Nederlanders (en andere EU burgers) niet meer vrij kunnen reizen en kinderen gedwongen worden tot het nemen van een booster terwijl de Nederlandse gezondheidsraad hier tegen is.
 

 

 
Voor de luisteraars van #opznkop is het bovenstaande geen grote verrassing. Op 27 januari 2022 had Zwagermans al een hele goede aflevering over dit onderwerp met als gasten onderzoeksjournalist Arno Wellens en Astrid Raaphorst, oud-directeur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ze stapte na een lange indrukwekkende carrière als topambtenaar in december op omdat ze zich niet meer achter het coronabeleid kon scharen. Zij durft zich nu voor de microfoon uit te spreken. De topambtenaren die nog in dienst zijn (nog) niet!
 
Kijk verder: https://www.nporadio2.nl/podcasts/op-zn-kop/65203/46-op-zn-kop-met-voormalig-topambtenaar-astrid-raaphorst-en-onderzoeksjournalist-arno-wellens

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This