Mark Rutte: “Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt”

door | 6 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Alle sporters, alle festivalgangers, alle concertgangers, alle schoolgaande kinderen, alle leraren, alle studenten, alle winkelbezoekers, alle toeristen, alle kantoorpersoneel, alle medewerkers in de zorg, alle Ikeabezoekers – iedereen… we hoeven nooit meer getest te worden als we geen klachten hebben. Wat geldt voor Mark Rutte geldt mogen we aannemen ook voor ons.

Het antwoord op een vraag of hij zich wel eens heeft laten testen is “nee”. In zijn eigen woorden: “De PCR-test heeft geen zin als je geen klachten hebt”. En als hij beseft wat hij zegt, praat hij alles weer recht wat krom is…

 
https://twitter.com/JornLuka/status/1357726748574629893?
 

 

 
Maar in feite onderschrijft Rutte met zijn uitspraak dat het geen zin heeft om te testen als je geen klachten hebt eindelijk de wetenschap. Het wetenschappelijke tijdschrift ‘Nature’ concludeerde:

“Er waren geen positieve tests onder 1.174 naaste contacten van asymptomatische gevallen.”1

 
Wetenschappelijk tijdschrift “The Lancet” stelde:

“Onze studie toont aan dat ondanks het bewijs van langdurige SARS-CoV-2 RNA-uitscheiding in respiratoire en ontlastingsmonsters, levensvatbaar virus van korte duur lijkt te zijn. Daarom kan RNA-detectie niet worden gebruikt om besmettelijkheid af te leiden.”2

 
Dr. Clare Craig, een patholoog, en haar collega Dr. Jonathan Engler hebben gezocht naar het wetenschappelijke bewijs achter de bewering dat Covid-19 kan worden overgedragen door asymptomatische (positief geteste, maar niet zieke) personen. Het blijkt niet te bestaan.

“Het destructieve ‘Lock down-beleid’ en het op grote schaal afnemen van testen is gebaseerd op grond van de veronderstelling dat asymptomatische overdracht een reëel risico vormt. Gezien de schadelijke neveneffecten van een dergelijk beleid zou het voorzorgsbeginsel ertoe moeten leiden dat er een zeer hoge bewijsdrempel voor asymptomatische overdracht is vastgesteld. Het enige woord dat kan worden gebruikt om de kwaliteit van het bewijs hiervoor te beschrijven is ‘bedroevend’.”3

 

 
Nog afgezien van het feit dat de hele test niet werkt…

 

 

 
Nu moet alleen het beleid nog bijgesteld worden.

 

 

Bronnen:

1. https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w
2. https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(20)30172-5/fulltext
3. https://www.conservativewoman.co.uk/covid-the-woeful-case-for-asymptomatic-transmission/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This