Mensenrechtenactivisten Chris Sky (Canada) en Monica Smit (Australië) waren in Nederland

door | 14 okt 2022 | COVID-19 ziekte

De wereldwijde lijntjes van het verzet worden korter en korter. Recentelijk waren Chris Sky en Monica Smit in Nederland met elk een belangrijke boodschap. Chris Sky is een zeer succesvolle Canadese mensenrechtenactivist, die al vanaf het begin van de pandemie zegt waar het op staat. Hij heeft grote groepen van de bevolking kunnen inspireren onder andere tijdens de protesten van de Truckers. Monica Smit is de initiatiefneemster van de ‘Global Walkout’. Dit is een stappenplan waarmee de bevolking zich minder kwetsbaar maakt voor de plannen van de globalisten door onafhankelijk te worden van de overheid en zich met elkaar te verbinden. Beiden richtten zich specifiek tot de Nederlandse bevolking met een belangrijke boodschap.
 

 

Chris Sky

Nederland is met haar enorme exportstatus het mikpunt van agenda 2030 en de wereld kijkt toe. Wij Nederlanders staan voor een belangrijke keuze, die grote gevolgen kent voor de rest van de wereld. Worden de boeren onteigend, ontstaan er voedselproblemen en laten de burgers zich op een onmenselijke manier tegen elkaar opzetten en discrimineren? Of zeggen we gewoon ‘nee’ tegen wat niet goed is voor de mensheid, maar hoe dan?

 

 

 

Tour door Europa en vertaling boek ‘Just Say No’

Als u na deze korte boodschap meer wilt horen van Chris Sky luister dan naar dit interview. Activist zijn of worden is vaak een heftig pad, maar levert veel op voor de persoon zelf. Willem Engel sprak met Chris Sky over zijn weg om mensenrechtenactivist te worden, zijn tournee door Europa, zijn profetische woorden tijdens een demonstratie in september 2020, hoe het verder moet met het verzet, “het schakelen” en de ontmaskering van het plan. Chris heeft een boek geschreven: “Just Say No” dat in het Nederlands zal worden uitgegeven en ook in Nederland zal worden verspreid.
 

 

 

Monica Smit en haar vader Jan Smit

De Australische Monica Smit (Global Walkout) en haar vader, van Nederlandse afkomst, hebben een ook belangrijke boodschap voor alle mensen in Nederland. In dit korte emotionele betoog benadrukken ze het belang van de handen ineen slaan en het steunen van de Nederlandse boeren, en boeren in het algemeen. Dit is het moment, om te laten zien hoe sterk wij zijn in verbinding.

Een lijst met webadressen en verkooppunten waar u direct van de boer kunt afnemen kunt u hier downloaden.
 

 

 

Global Walkout

Tijdens haar verblijf in Nederland interviewde Laila de Mol Monica over ‘The Global Walkout‘.

Het initiatief is geboren als gevolg van een Lockdown van bijna een jaar lang in de Australische stad Melbourne, een van de strengste Lockdowns ter wereld tijdens de ‘Corona-tijd’. Alle frustratie die de Australiërs voelden konden volgens Smit letterlijk en figuurlijk niet naar buiten. De overheid bepaalde wat essentieel was: alleen essentiële werkers mochten de deur uit, alleen essentiële producten mochten worden gekocht en alleen het toegestane kon worden gezegd.

Smit organiseerde onder meer digitale-protesten en is door haar ‘activisme’ vanwege onduidelijke redenen gearresteerd en 22 dagen vastgehouden in een isoleercel. Zij ziet dit zelf, al was het op het moment zelf alles behalve plezierig, als een ervaring die tot iets heel moois heeft geleid: ‘The Global Walkout’. Haar frustratie gebruikte zij als het vuur dat dit initiatief deed branden.

In dit interview beschrijft zij dit initiatief, onderschrijft zij het belang van internationale samenwerking en legt zij uit welke opeenvolgende stappen men (vrijwillig!) kan nemen om niet de overheid, maar zichzelf een dienst te bewijzen. Denk bijvoorbeeld aan het betalen met cash, lokaal kopen, banken verlaten en het vermijden van mainstream media.
 

 
Doe u mee? Global Walkout
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This