Naomi Wolf – waarom het vaccinatiepaspoort een totalitair slavernij systeem inluidt

door | 24 sep 2021 | COVID-19 ziekte

“Sinds 2008 waarschuw ik al dat we in een soort van fascistisch regime kunnen terecht komen en het vaccinatiepaspoort is daar een laatste stap in. Het is de gevaarlijkste tool die in mijn leven is ontwikkeld, misschien zelfs in de geschiedenis van de mensheid. Iedereen moet over deze tool beschikken of je kan geen sociaal leven meer leiden; geen cultuur meer beleven of niet meer reizen. Het vaccinatiepaspoort is zoals het sociaal krediet paspoort in China met ‘goede burgers’ en ‘slechte burgers’.”

“Je kan vals-positief testen en uitgesloten worden uit de samenleving. Als je een café binnen gaat en je logt in via het vaccinatiepaspoort gaan die gegevens naar een centrale databank. En dat geldt ook van de mensen met wie je samen inlogt. Zo weet de databank met wie je aan tafel zat en waar je was.”

Waarom moeten we dit niet willen? Omdat een vaccinatiepaspoort het belangrijkste tool is voor totale controle. Naomi Wolf is journalist en auteur van acht bestsellers waaronder ‘The end of America’. Kijk naar deze ondertitelde video van Naomi Wolf en wapen uzelf met een volmondig NEE.

 

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This