Online symposium: In love with life! – zondag 23 mei 2021, 10:00 uur

door | 21 mei 2021 | Overig

Artsen voor Vrijheid organiseert een on-line symposium op zondag 23 mei.

Waarom zoveel censuur? Factchecking, wat houdt dat in? Wat is de sociale impact van de maatregelen? Hoe pak je stress, slaapproblemen en neerslachtigheid aan?

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit, maar een uitdaging is ook een groeikans. Groeien gaat meestal gepaard met pijn. Het zijn de groeipijnen van een zowel innerlijke als uiterlijke strijd. Gelukkig zijn we niet alleen! We doen het samen en dàt maakt het draagbaar. Het is eigenlijk een prachtig avontuur en we zijn erg dankbaar dit samen te mogen beleven.

 
In deze lezing brengt Artsen voor Vrijheid opnieuw krachtige stemmen samen.

Master of statistics en Master in de klinische psychologie Els Ooms, bespreekt de ware aard van fact- checking. Feiten irrelevant blijken: het heuse knip- en plakwerk, het suggereren van uitspraken, dan wel bevindingen die er niet zijn noch ‘kunnen’ zijn, het gebrek aan relevante kennis en het willekeurig grabbelgedrag der resultaten.

Wat is de sociale impact van de maatregelen? Pedagoog Steven Desanghere weet er alles over te vertellen door zijn jarenlange ervaring met jongeren.

Ruth Lauwaert, orthomoleculair therapeut, bespreekt hoe je in deze barre tijden met natuurlijke therapieën neerslachtigheid kan ompolen tot vreugde voor het leven.

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je leven en je gezondheid in eigen handen kan nemen. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren.

 
Schrijf je hier in: https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/04/15/symposium-23-mei-2021-coronacrisis-in-love-with-life/

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This