Oprichting World Freedom Alliance

door | 22 nov 2020 | COVID-19 ziekte

‘In het weekend van 31 oktober 2020 werd in Stockholm de World Freedom Alliance opgericht. In het bestuur nemen artsen, professoren, juristen en vrijheidsstrijders plaats, zoals professor Dolores Cahill en arts Heiko Schöning. Het doel van deze organisatie is om als een paraplu meerdere wereldwijde organisaties te verbinden en samen te werken. De focus van de organisatie is gericht op wetgeving, onderwijs, media en psychologie. De World Freedom Alliance zal informatie delen over wereldwijde initiatieven, onder meer gericht op het persoonlijk aansprakelijk stellen van personen die mensen dwingen tot schadelijke maatregelen. Het einddoel van deze organisatie is om gezamenlijk een mooiere wereld te creëren waarin we genieten van vrijheden zoals vrijheid van meningsuiting en vrijheid van lichamelijke integriteit. In het weekend van 21 november vindt in Kopenhagen de volgende conferentie plaats van de World Freedom Alliance.’

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This