Politiek commentator Kim Iversen over ‘alarmerende en schokkende’ COVID-gegevens uit Israël

door | 24 sep 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Kim Iversen, presentatrice van een politieke talkshow, die de gegevens van het COVID-vaccin in verschillende landen op de voet heeft gevolgd, neemt de kijkers mee door de gegevens uit Israël die aantonen dat de vaccins falen. Het onderstaande artikel is voor u vertaald en eerder gepubliceerd op Childrens Health Defense.

 

 

Kim Iversen, presentatrice van een politieke talkshow, noemde woensdag tijdens een onderdeel van de Kim Iversen Show de laatste COVID-gegevens uit Israël “alarmerend en schokkend”.

Iversen herinnerde de kijkers eraan dat Israël in februari bijna volledig gevaccineerd was, nadat het een deal had gesloten met multinational Pfizer om van zijn burgers “in feite een gigantische studiegroep” te maken.

“Ze hebben een zeer hoge vaccinatiegraad in Isreël,” zei Iversen. “Alleen kinderen worden nog niet gevaccineerd. Er zijn enkele ultraorthodoxe volhouders, maar verder heeft iedereen in Israël twee doses van het Pfizer-vaccin genomen.”

Maar tegen de zomer, zei Iversen, stelden Israëlische gezondheidsfunctionarissen vast dat het vaccin uitgewerkt was. “Ze zagen het aantal gevallen explosief stijgen, zelfs nadat ze de zogenaamde kuddeimmuniteits-drempel van 70% hadden bereikt.”

In het begin, zei Iversen, leek het erop dat de vaccins tenminste bescherming boden tegen ernstigere symptomen, omdat voor het grootste deel alleen de ongevaccineerden in het ziekenhuis opgenomen hoefden te worden.

“Maar naarmate de tijd verstreek… begonnen de ziekenhuizen zich te vullen met volledig gevaccineerde mensen,” zei Iversen, “en ze zagen steeds meer Covid-gevallen onder de volledig gevaccineerden, en steeds meer van hen werden zeer ernstig ziek tot het punt waarop de meerderheid van opnames in de ziekenhuizen en op de IC en sterfgevallen volledig gevaccineerde mensen waren.”

Iversen heeft gegevens bijgehouden in meerdere landen naast Israël, waaronder IJsland, Chili, de Seychellen en Uruguay.

“Ik heb een hele lijst van landen die ik op dit gebied heb gevolgd,” zei ze. “En het was al vroeg duidelijk dat het vaccin de verspreiding niet tegenhield, maar wel mensen in het ziekenhuis deed belanden.”

Maar toen ontdekte Israël dat het vaccin uitgewerkt was – dus vertelden autoriteiten iedereen dat ze een derde injectie nodig hadden, “om deel te kunnen nemen aan de maatschappij,” zei Iversen.

Dat leek een tijdje te werken – maar nu nemen de gevallen weer toe.

“Ik weet niet wat ik daarvan moet denken,” zei Iversen. “En ik ga niet speculeren. Ik ga gewoon de gegevens delen en ik ga die gegevens volgen. En we gaan zien wat er gebeurt. Ik bedoel, op dit moment, is dat alles wat we kunnen doen. Het enige wat we kunnen doen is kijken wat er nu gebeurt.”

 
Bekijk het fragment hier (niet ondertiteld):

 

 

 
Bron originele artikel: Political Commentator Kim Iversen Unpacks ‘Alarming and Shocking’ COVID Data From Israel

Vertaling: Door Frankema

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This