Start 9 februari – 9 delige serie ‘Vaccines Revealed, Covid Edition 2021’

door | 6 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Velen van u zullen zich nog de serie ‘Vaccines Revealed’ herinneren. Een serie van prachtig gemonteerde interviews met tientallen deskundigen die alle vragen beantwoorden die iedereen zou moeten stellen voordat hij of zij het besluit maakt om zichzelf of zijn kinderen te laten injecteren met vaccins.

Deze nieuwe serie van ‘Vaccines Revealed’ gaat over COVID-19 vaccins. Als er iets belangrijk is op dit moment is het dat we ons allemaal informeren over COVID-19. We zijn op een punt beland dat het gesprek over COVID in bepaalde gevallen bijna onmogelijk is, en de maatregelen ons steeds vaster in een ijzeren greep krijgen. Kijk zelf en nodig uw dierbaren uit om te kijken. En ga dan het gesprek aan over wat we kunnen en willen doen.

In het onderstaande filmpje kunt u een indruk krijgen van de serie. En alleen al de trailers op deze pagina van geïnterviewde experts zijn zeer de moeite waard. Klik hier.

U kunt zich hier registreren zodat u vanaf 9 februari de 9 delen van deze serie dagelijks in uw mailbox krijgt. Klik hier

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This