Stop de permanente coronawet – teken de petitie

door | 6 mei 2022 | COVID-19 ziekte

Terwijl het lijkt alsof we van de vrijheidsbeperkende corona-maatregelen verlost zijn, heeft het kabinet laten weten dat er een permanente corona-wet wordt voorbereid. Zeer zorgwekkend!

Bij het invoeren van de ‘tijdelijke’ spoedwet waarschuwde FVD al dat we nooit meer van de maatregelen af zouden komen. Helaas lijkt het erop dat ze hier gelijk in krijgen.

Met een permanente wet krijgt de overheid voorgoed de macht om onze levens te controleren, door nieuwe lockdowns in te voeren en onze grondrechten steeds weer van ons af te pakken.

Als deze wet wordt aangenomen, zal onze vrijheid voorgoed slechts voorwaardelijk zijn. Dat mogen we niet laten gebeuren. We moeten alles op alles zetten om dit tegen te houden. Dat kunnen we alleen samen!

 
Teken nu de petitie en deel die met zo veel mogelijk mensen. Ga naar: stop de permanente coronawet
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This