Toekomst blckbx in gevaar: speciale crowdfunding gestart

door | 4 jun 2024 | Overig

Blckbx is afgelopen maandag een crowdfunding gestart. In een speciale uitzending heeft oprichter Flavio Pasquino aangegeven het op dit moment financieel niet meer bol te kunnen werken. Reden voor Flavio Pasquino en David Boerstra om misschien wel de belangrijkste uitzending voor BLCKBX ooit te presenteren:
 

“We blikken terug op waar we ooit zijn begonnen, staan stil bij de huidige situatie en blikken vooruit. Deze uitzending deden we echt met elkaar; het blckbx-team, de vrijwilligers, kijkers en donateurs. Maar ook met bekende gezichten die vaker bij blckbx zijn geweest, zoals Arnold Karskens, Daan de Wit, Maarten Oversier, Wim Hof, Jelena Postuma, Wybren van Haga en vele anderen!”

U kunt hier een donatie doen: Voortbestaan BLCKBX
 
 


 
 
Doe hier een donatie: Voortbestaan BLCKBX

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This