Univibes in gesprek met Michaéla Schippers – de grootste misdaden: het gevaar van dehumanisatie

door | 12 jul 2023 | COVID-19 ziekte

Uitsluiting is iets waar we allemaal voor willen waken, maar het gebeurde toch in 2020, toen de vrijheidsbeperkende maatregelen werden opgelegd. De impact van deze maatregelen is tot op de dag van vandaag nog voelbaar in de samenleving.

Michaéla Schippers, hoogleraar Human Behaviour and Performance: “Uitsluiting is één van de ergste dingen die je een mens kan aandoen, psychologisch gezien. We hebben mensen de meest ernstige dingen aangedaan zonder daar echt bij stil te staan wat we elkaar aan het aandoen zijn. We zijn kroongetuigen van grootse misdaden.”

Als reactie hierop startte Michaéla Schippers een platform om te streven naar een mooiere wereld. “De mensheid kan beter dan dit, het is tijd om onze innerlijke kracht te ontdekken.” Wat jouw kracht is kun je ontdekken door middel van individuele challenges, die gratis beschikbaar worden gesteld op haar website ikigaitv.nl. Ze geven je de mogelijkheid om door middel van concrete doelen jouw mooiste toekomst te creëren!

Vanavond bij ons op de bank: Michaéla Schippers. Een confronterende uitzending waarin ‘de kennis van nu’ er toen ook al bleek te zijn, haar tv optreden bij Jinek destijds en welke gevolgen dit haar voor haar heeft gehad op persoonlijk vlak en op werkgebied. Ook Tim geeft een persoonlijke en emotionele inkijk op de gevolgen die ‘slechts een aantal vragen stellen’ had op zijn leven en carrière.

 

 
 
Meer informatie:

https://www.greatcitizensmovement.org/

https://followthescience.nl/index.html

https://ikigaitv.nl/nl/

Wilt u doneren aan Univibes? Klik hier
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This