Urk – laagste vaccinatiegraad van Nederland: 0 positieve testen en 0 ziekenhuisopnames

door | 2 sep 2021 | COVID-19 vaccin

Urk heeft de laagste vaccinatiegraad in Nederland. Het ligt volgens volgens de cijfers van het RIVM ergens tussen de 20% en 39%.[1] En de vaccinatiegraad vlakt af.

“Iedereen die een vaccinatie tegen corona wil, heeft inmiddels een eerste of zelfs al een tweede prik kunnen krijgen. In de rapportage van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is dan ook te zien dat de opkomst voor de eerste dosis in de meeste leeftijdsgroepen niet meer toeneemt. Alleen in de jongste leeftijdsgroepen is een kleine toename zichtbaar.” – deSentor1

 

 

In Urk gaat het goed, maar dat is kennelijk een zeer ernstig risico?

 
Op het “Corona-dashboard” van het RIVM kunt u de “actuele situatie” in uw gemeente opzoeken. Op 2 September is de actuele situatie in Urk als volgt:

Aantal positieve testen
Vandaag (2 september) zijn er geen positief geteste personen gemeld. Dat is gelijk aan het gemiddelde van de afgelopen 7 dagen (0).
 
Aantal ziekenhuisopnames
Gisteren (1 september) waren er geen nieuw gemelde ziekenhuisopnames. Dat is gelijk aan het gemiddelde van de afgelopen 7 dagen (0).

Maar toch geldt voor deze gemeente het veiligheidsrisico: ZEER ERNSTIG.

 
Huh?

 

 

 
Deze “pandemie” gaat net zo lang duren als wij het laten duren. Net zolang als wij gehoorzamen aan leugens. Net zolang als wij geen grens durven te trekken of nee durven te zeggen. En wat dat betreft kunnen we nog wel wat leren van de mensen in Urk. Het grootste gedeelte van de mensen is niet gevaccineerd. Zij snappen kennelijk dat het niet nodig is en bovendien gevaarlijk om te sollen met ons immuunsysteem…

 

 
Bronnen:

1. https://www.destentor.nl/zwolle/urk-heeft-laagste-vaccinatiegraad-van-het-land-check-hier-hoe-het-zit-in-jouw-gemeente~a67d6b24/
2. https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/actueel/gemeente/GM0184

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This