Voormalig Blackrock adviseur over oorzaak van oversterfte en gevolgen voor maatschappij en financiële wereld

door | 28 jan 2023 | COVID-19 vaccin

Aubrey Marcus interviewt Ed Dowd over zijn boek “Cause Unknown” dat gaat over de oorzaak van oversterfte – en wat dat betekent voor ons als burgers, voor verzekeringsmaatschappijen en voor de arbeidsmarkt. Hij doet ook een voorspelling over de toekomst van het financiële systeem en de aandelenmarkten.
 

 

Waarom streven gezonde, jonge mensen plotseling sinds 2021?

 
Wat veroorzaakt de exponentiële toename van plotselinge sterfgevallen onder mensen in de bloei van hun leven? Edward Dowd, voormalig portfolio manager van BlackRock, onderzoekt de epidemie van plotselinge sterfgevallen (die geen verband houden met het coronavirus), die in 2021 begon met de uitrol van de Covid-injecties.

Gedurende Ed’s carrière in de financiële wereld blonk hij uit in het herkennen van patronen, waardoor hij een van de meest succesvolle experts ter wereld werd. Begin 2021 gebruikte hij zijn vaardigheden als data-analist om de drastische toename van plotselinge sterfgevallen onder zeer fitte atleten en andere schijnbaar gezonde jonge mensen in het hele land te onderzoeken. Het fenomeen “plotseling overleden” dat nu “Sudden Adult Death Syndrome” wordt genoemd. Dit is een pittige podcast, want elke statistiek is niet slechts een getal, maar een mensenleven.

Het interview eindigt met een boodschap van hoop. Dat ongeacht wat er gebeurd is, de menselijke geest en het menselijk lichaam in staat zijn tot wonderbaarlijke genezing. En vanuit een macro perspectief, aan de andere kant van de tragedie is de uitnodiging voor een renaissance. Wij mensen hebben altijd gezegevierd over weerstand en we zullen dat opnieuw doen.
 

 
Stelt u het op prijs om een video MET Nederlandse ondertiteling te kunnen bekijken? Doneer alstublieft, zodat wij dit werk voort kunnen zetten.
 

 
Tijdscodes:

00:00 – Intro
03:14 – Elke statistiek is een mensenleven | Onweerlegbare gegevens
09:05 – Verhaallijnen beïnvloeden de realiteit| Psychodynamics At Play
10:57 – Oversterfte neemt wereldwijd toe.
16:50 – De logica werkt niet | Wereldwijde doofpot?
29:15 – Meta Fraude & Corporatocratie (economisch en politiek systeem dat gecontroleerd wordt door bedrijven of bedrijfsbelangen)
41:40 – De kosten – wat we denken dat zo is, klopt niet & het aanbieden van hoop.
56:30 – Effecten in de Macro & de Economie
1:10:30- Een boodschap van hoop & actie die we kunnen ondernemen

 

 
Meer info:https://www.theyliedpeopledied.com/
 
U kunt het boek van Ed Down:’Cause Unknown’ (met links naar alle besproken citaten) hier bestellen.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This