Vrouwen voor vrijheid organiseert prachtig event: Vrouwen voor vrede!

door | 7 nov 2023 | Overig

De vrouwen achter ‘Vrouwen voor vrijheid’ organiseren weer een prachtig event. U kunt zich hier aanmelden. Beknopte informatie over deze gebeurtenis staat in het onderstaande bericht:

 

Een oproep aan alle vrouwen

Op zondagmiddag 19 november organiseren we een samenkomst voor Vrede.
 
Tijdens een korte natuurwandeling en een ceremonie staan we stil bij alle slachtoffers in Palestina en Israël. En alle slachtoffers van oorlogen wereldwijd.
 
We maken deze middag met een professioneel camerateam beelden die we de wereld over laten gaan. De video sturen we naar de collega vrouwengroepen Women of the Sun (Palestina) en Women waging Peace (Israel) waar we mee in contact staan. We hopen dat dit initiatief bijdraagt aan bewustwording dat het humanitaire leed moet stoppen. We zijn niet gemaakt voor onderdrukking en oorlog, maar voor verbinding en liefde.
 
Zondag 19 november van 13.00 tot 17.00 in de Loonse en Drunense Duinen. Wij nodigen je uit om met een intentie in je hart te komen. Een hartenwens voor alle kinderen en alle mensen in deze extreem moeilijke situaties. We komen samen in de liefde voor hen, jezelf en onze naasten. Wees welkom!
 
We hopen dat jij er ook bent. Neem je zus, moeder, dochter, vriendin en buurvrouw mee.

 
Meer info en aanmelden: Vrouwen voor vrede
 
 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This