Walk-out: prachtig wereldwijd initiatief – verenigd verzet tegen de globalistische agenda

door | 2 sep 2022 | COVID-19 vaccin

WALK OUT is een prachtig wereldwijd initiatief om eendracht te creëren en het tij te keren.

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat u kunt doen om uit de fuik te komen waarin de mensheid terechtgekomen is? En wilt u dat alleen doen of met andere mensen samen? En hoe kan het dat een relatief kleine groep beleidsmakers een veel grotere groep in haar macht kan houden – of niet? Hoe zou het zijn als we beter op elkaar afgestemd raken zodat we gebruik kunnen maken van de kracht van de groep? Walk-out is een prachtig initiatief om ons wereldwijd te verbinden om niet langer mee te doen aan wat ons niet dient, aan wat we niet willen en aan wat niet in ons belang is. Het onderstaande filmpje legt uit hoe je deel kunt nemen.
 

 

 

 

Doe mee!

Elke zondag om 20.00 uur Londense tijd wordt een nieuwe stap aangekondigd. Het idee is om er geleidelijk naar te streven om los te komen van de globalistische agenda. Elke stap zal onszelf en anderen in staat stellen om onafhankelijker en zelfvoorzienend te worden en de controle over onze toekomst in eigen hand te nemen.

IEDEREEN, waar je ook bent, en ongeacht je levensstijl, kan deelnemen aan de staking in de mate die je zelf prettig vindt.

WIJ hebben de aantallen – en als we één blok vormen zijn we zoveel sterker!
 

U kunt zich hier aanmelden en dan krijgt u elke zondag om acht uur een nieuwe stap in uw mailbox. Hopelijk gaan we elkaar inspireren en ondersteunen, zodat deze beweging momentum krijgt om het tij te keren.
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This