Geheime onderhandelingen voor de wijzigingsvoorstellen op de internationale gezondheidsvoorschriften

door | 5 jan 2023 | COVID-19 ziekte, WHO

Het supergeheime International Health Regulations Review Committee (IHRRC) komt van 9 tot 13 januari 2023 bijeen. Ze zijn van plan om de wijzigingen op 15 januari 2023 in te dienen. Waarom zijn deze vergaderingen geheim? Is het toeval dat ze plaatsvinden in Zwitserland en de beslissing dus net gevallen is voordat de jaarlijkse vergadering van het WEF plaatsvindt? James Roguski volgt deze verontrustende ontwikkelingen op de voet.
 

 

Geheime onderhandelingen voor de wijzigingen op de International Health Regulations

 
Gedurende vijf (5) dagen, van maandag 9 januari 2023 tot en met vrijdag 13 januari 2023, zal het supergeheime International Health Regulations Review Committee (IHRRC) persoonlijke vergaderingen houden in Genève, Zwitserland. Het doel van deze vergaderingen is de afronding van hun verslag over de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling.

De werkzaamheden van de IHRRC zijn “vertrouwelijk” en zij vallen rechtstreeks onder ALLEEN de directeur-generaal. Hun werk zal waarschijnlijk bestaan uit het bewerken van de 46 bladzijden tellende voorstellen tot wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling om de vele typografische fouten en redundanties uit de huidige versie te verwijderen.

Download de voorgestelde wijzigingen:
https://apps.who.int/gb/wgihr/index.html

Deze vergaderingen worden NIET live gestreamd. De werkzaamheden zijn niet beschikbaar voor het publiek. Er is GEEN openbare commentaar-periode gepland. Uw mening over deze wijzigingen wordt NIET in overweging genomen. Over deze regels wordt onderhandeld door de leden van het International Health Regulations Review Committee (Comité voor de herziening van de Internationale Gezondheidsregeling), die NIET democratisch zijn gekozen.
 
Voor meer informatie ga naar: https://jamesroguski.substack.com/p/the-proposed-amendments-to-the-international

 
Wat zou de reden zijn dat deze vergaderingen geheim zijn? WIE zijn aanwezig op deze vergaderingen? HOE kan het dat terwijl de adviezen van de WHO tijdens de COVID-19 pandemie rampzalig bleken te zijn, deze organisatie nu op weg is om haar adviezen te VERPLICHTEN – zelfs al zou dit tegen de wens van een land ingaan? WAT gebeurt hier?

Indien het het ondertitelde interview van Maria van der Zeee en James Roguski nog niet heeft gezien ga naar:
DE WHO IS BEZIG ONGEKENDE MACHT NAAR ZICH TOE TE TREKKEN TEN KOSTE VAN UW VRIJHEDEN EN RECHTEN

 

 
Dit artikel verscheen eerder op de substack van James Roguski https://jamesroguski.substack.com/p/secret-negotiations
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This