Rondetafelgesprek over de schokkende onthullingen van Covid-vaccinaties door de EMA

door | 5 dec 2023 | COVID-19 vaccin, Europese Unie

Marcel de Graaff is een Nederlandse politicus die bekend staat om zijn strijd voor het herwinnen van onze vrijheid. In de onderstaande video leidt hij het ronde tafel gesprek dat volgde op de onthullingen over de licenties van de Covid-injecties door de EMA tijdens een persconferentie op .
 
Tijdens die persconferentie hebben Marcel de Graaff (Europarlementariër FVD) en Joachim Kuhs (Europarlementariër AfD), Willem Engel (farmacoloog) en Vibeke Manniche (arts) een brief besproken van de European Medicines Agency (EMA) d.d. 18 oktober 2023. Deze brief kwam als reactie op het verzoek d.d. 4 oktober 2023 van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de Europese handelsvergunningen van Covid-19 vaccines onmiddellijk op te schorten.
 
Aan dit ronde tafelgesprek nemen de bovengenoemde personen deel.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This