Vaccinvrij goes international!

door | 19 jul 2018 | Overig

Screenshot tijdschrift NexusHet Franse tijdschrift Nexus ontvangt geen advertentie-inkomsten… Wat een verademing, tenminste weer onafhankelijk nieuws. Elke twee maanden plaatsen zij prachtige reportages. In het Juli-nummer stonden maar liefst 8 pagina’s over de mazelen, geschreven door een Belgische journaliste uit Leuven. Wij hebben haar ongetwijfeld kunnen inspireren. Temidden van een lange lijste met referenties staat een verwijzing naar het artikel: ‘Uitbraak van 12.000 gevallen van de mazelen in Oekraïne is veroorzaakt door recente vaccinatiecampagne?’ dat wij op 10-05-2018 op ons blog publiceerden.

 

Screenshot tijdschrift NexusMochten er mensen zijn die de Franse, of Italiaanse of Duitse , of Spaanse of welke andere taal dan ook goed beheersen –  én ervaring hebben met vertalen –  neem alsjeblieft contact met ons op via de contactpagina op de site of stuur een PB-tje naar Ellen Vader op Facebook. Het Oekraïne artikel bevat belangrijke informatie over de dubieuze werkwijze van de Wereldgezondheidsorganisatie die voor elk land van belang is. We zouden het graag in nog meer talen willen verspreiden.

 

 

 

The Vaccine Reaction

Het artikel is nu al een internationale doorbraak gebleken. De Engelse vertaling ervan – ‘Outbreak of over 12.000 cases of measles is caused by recent vaccinationcampaign?’– is opgepikt door ‘The Vaccine Reaction’ – de nieuwsbrief van het Amerikaanse National Vaccine Information Centre (NVIC). Het kan niet beter! TVR is moeilijk onder de noemer ‘conspiracy’ te vangen. Zij plaatsen alleen maar zeer gedegen en goed onderbouwde artikelen, en we beschouwen het als een geweldig compliment dat ons artikel door hen geplaatst is. En nog beter… de NVIC is een van de grootste, oudste en wereldwijd meest toonaangevende ‘Vaccine Awareness Movement’. Zij hebben een enorm bereik en het artikel gaat waarschijnlijk gelezen worden door honderden duizenden mensen.

 

De informatie in het artikel is confronterend, en een onthutste reactie onder het blog op TVR willen we u niet onthouden:

“This is true or a lie? If it proves to be the case as it is reported here, than this is the one that opens the Pandora box.”

Eronder heb ik (DF) gezet:

“The truth is sometimes a lot harder to believe that the lie. So please check our sources below the article. 12.000 case is the true figure as reported by the WHO itself. Notice that the WHO also reports that the rise in cases of the Vaccine strain measles is much steeper than the rise in Wild strain measles. Thanks to TVR this information can be spread wide and far. And yes, it is another Pandora’s Box that opens.”

Social Media goes everywhere!

We hebben ons blog ook gepost op sociale media en het heeft letterlijk de andere kant van de wereld bereikt.
Het is naast Duitse (Gegen Impfen), nog meer Amerikaanse (Learn the Risk), en verscheidene andere facebookgroepen, ook opgepikt door het Australische AVN (Australian Vaccination Skeptics Network). Het delen van linken naar onze blogs op facebook werkt. Zolang het nog kan, doe alstublieft mee deel linken van onze blogs in uw eigen netwerk.

Screenshot AVN

 

 

 

 

Vaccinvrij Kerngroep

Met het doel om ons bereik in Nederland te vergroten voor ogen, hebben we een kerngroep opgestart bij Vaccinvrij. Hier worden verzoeken gepost om nieuwe blogs of pagina op de site te lezen en/ of te verspreiden in uw persoonlijke netwerk. Flyers te verspreiden, of Youtubes te bekijken en door te sturen etc. De kerngroep is niet voor passieve meelezers, maar voor doeners. Zelfs 50 mensen die elke week de link van een nieuw blog van VV op hun eigen pagina plaatsen kunnen ons bereik in Nederland enorm vergroten. We hebben een prachtige site, we schrijven goed onderbouwde blogs en meer, en met uw hulp komt de informatie terecht waar het nodig is. U kunt zich aanmelden bij ‘Vaccinvrij Kerngroep’ op Facebook.

 

 

In het buitenland wordt ons blog al opgemerkt door duizenden mensen… Nu nog een doorbraak in Nederland!

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This