De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7- deel 3

door | 17 nov 2021 | COVID-19 ziekte

Dit is het derde deel van het in vier delen geschreven artikel ‘De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7’:

Deel 1. Podcast over de komende reset van valuta met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese sociale kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde invoering van een vergelijkbaar sociaal kredietsysteem in Nederland en de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te handelen en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorziening

• Gebruik van digitale privédiensten
• Gedecentraliseerde crypto’s en privacymunten
• fysiek geld
• Vers voer en watervoorziening
• Lichamelijke en mentale gezondheid

 

 
 

The Going Direct Reset: Deel 3 – Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijk sociaal kredietsysteem in Nederland en in de rest van de wereld

Door Avalerion Awakes

In delen 1 en 2 werd besproken dat The Going Reset van de top G7 Centrale Banken de echte Reset is en een combinatie zal zijn van totale gecentraliseerde financiële controle, waar ze het geld straks letterlijk ‘aan en uit’ kunnen zetten, gecombineerd met een soort Chinees Sociaal Kredietsysteem. Een transhumaan systeem die in de achtergrond versneld wordt uitgerold. Volgens Catherine Austin Fitts is de Great Reset van het Wereld Economisch Forum een soort afleidingsmanoeuvre van wat de Centrale Banken aan het doen zijn.

Om een beter beeld te krijgen van wat The Going Reset plannen inhouden, is het belangrijk om te begrijpen hoe het Chinese sociale kredietsysteem werkt, wat in Deel 2 duidelijk belicht is. In dit deel worden de tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijk kredietsysteem in ons land en in de rest van de wereld behandeld.

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst, foto’s en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen om de één of andere reden. Blijf waakzaam.” (Last American Vagabond)

 

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijke sociaal kredietsysteem in Nederland en in de rest van de wereld

Zoals eerder vermeld in Deel 2 wordt het Chinese Sociale Kredietsysteem gerund door Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence, AI). AI loopt op algoritmes die verbeteren/evolueren naarmate het meer data verwerkt. Data wordt ook wel het nieuwe geld of goud genoemd. China loopt op het gebied van AI en dataverwerking ver vooruit op de rest van de wereld door de invoering van hun sociale kredietsysteem en hebben daarom een groot economisch voordeel. Het Westen en de rest van de wereld willen hierop niet te veel achter lopen en met de coronacrisis en resulterende digitale vaccinpaspoorten hebben ze de sleutel in handen om de massa naar een soortgelijk systeem te kunnen leiden.

Is dit toeval? Ten eerste was de invoer van de vaccinpaspoorten al sinds 2017 bekend bij de Europese Commissie. En bedenk ook dat het Chinese Sociale Kredietsysteem is opgebouwd m.b.v. Westerse technologie en medewerking van de financiële & politieke wereldelite en techgiganten uit Silicon Valley. China is jarenlang de proeftuin geweest van Big Tech en het Westen. En nu werkt Big Tech samen met onze overheden om een soortgelijk systeem naar de rest van de wereld te exporteren onder de dekmantel van de coronacrisis en de vaccinatie ID’s. Zo wordt er een nieuw Orwelliaans, digitaal economisch systeem ingevoerd.

Gelooft u het niet? Kijk dan eens naar de enorme toename van bewakingscamera’s in ons eigen land tijdens de coronacrisis. Operation Lockstep anyone?

Een aantal voorbeelden van recente foto’s geschoten door het Avalerion Awakes team.

I. Steden

 

Zwolle-Centrum 1

 

 

 

Zwolle-Centrum 2

 

 

 

Zwolle-Centrum 3

 

 

 

Zwolle-Centrum 4
 

 

 

Den Haag-Centrum 1

 

 

 

Den Haag-Centrum 2

 

 

 

Den Haag-Centrum 3

 

 

 

Treinstations

 

Station Zwolle 1

 

 

 

Station Zwolle 2

 

 

 

Station Rotterdam 1

 

 

 

Station Rotterdam 2

 

 

III. Supermarkten

 

Jumbo Enschede-Zuid

 

 

 

Albert Hein Zwolle-Zuid

 

 

 

Correspondentie met de supermarkten over de bewakingscamera’s

 

 

 

 
De toename van bewakingscamera’s en andere surveillance apparatuur is niet alleen een trend in Nederland, maar ook elders in de wereld. Bijvoorbeeld in Melbourne, Australië, waar vorig jaar tijdens de avondklok en strenge lockdown geen vliegverkeer in en uit de stad mocht komen. Desalniettemin kwamen er volgens klokkenluiders wel vliegtuigladingen binnen vol met biometrische apparatuur uit China. Hieronder volgt een kort verslag ervan in een fragment van een aflevering van de Dollar Vigilante uit augustus 2020, waarin de vliegtuigladingen vol met Chinese biometrische apparatuur in Melbourne te zien zijn.

U kunt de vertaalde video van Jeff Berwick’s Dollar Vigilante hier bekijken.
De duur is 4 minuten:

 

 

 
U kunt Jeff Berwick volgen op zijn Dollar Vigilante kanaal en website. Hij heeft onlangs ook met Charlie Robinson een must read boek voor deze tijd uitgebracht, genaamd ‘The Controlled Demolition of the American Empire’. Charlie Robinson heeft er ook een podcast over opgenomen met Whitney Webb die u hier kunt vinden.

Vorig jaar was ik nog in Nieuw-Zeeland. Na de eerste strenge lockdown in maart 2020 zag ik de bewakingscamera’s als paddenstoelen uit de grond schieten en op drukke kruispunten geïnstalleerd worden. Net als de 5G-palen die ook overal tevoorschijn kwamen. Toen ik vorig jaar in Nederland op Schiphol aankwam zag ik dat het plafond van de terminal die alleen toegankelijk is voor reizigers volhing met de ronde bewakingscamera’s. Toen ik in 2019 in Nederland op bezoek was, hingen er niet zoveel camera’s.

Onlangs heeft de kamer ook nog gestemd VOOR een sociaal krediet systeem, waar ze de motie van Pepijn van Houwelingen (FvD) om nooit een sociaal kredietsysteem in Nederland in te voeren hadden afgewezen.
 

 

 

Dit alles wijst er op dat wij waarschijnlijk op weg zijn naar soortgelijk sociaal kredietsysteem als in China. Een totale technocratie waar men in smart cities leeft en gecontrolleerd wordt door AI. Als u hier meer over wilt leren raad ik ook het interview van wijlen Rosa Koire (een expert op het gebied van Agenda 21) aan bij Spiro Skouras (onafhankelijk onderzoeksjournalist) vorig jaar. U kunt de (door Avalerion Awakes) vertaalde video hier terugvinden.

 

 

 
Een relevante tekst die de CEO van Telegram, Pavel Durov, onlangs postte op zijn Telegram Kanaal:

“Over het algemeen gaan we ervan uit dat de wereld elk jaar een betere plek wordt. Maar als het om individuele vrijheden gaat, is het tegendeel waar. De meeste studies tonen aan dat de mensheid nu minder vrij is dan enkele jaren geleden.
 
20 jaar geleden hadden we een gedecentraliseerd internet en een relatief onbeperkt banksysteem. Vandaag censureren Apple en Google informatie en apps op onze telefoons, terwijl Visa en Mastercard beperken voor welke goederen en diensten we kunnen betalen. Elk jaar geven we meer macht en controle over ons leven uit handen aan een handjevol bedrijfsleiders die we niet hebben gekozen en niet ter verantwoording geroepen kunnen worden.
 
De meesten van ons dragen gewillig traceerapparatuur – onze telefoons – en staan toe dat bedrijven onze privégegevens gebruiken om ons te bestoken met inhoud die ons afleidt met amusement van lage kwaliteit. In tegenstelling tot 20 jaar geleden worden we nu omringd door bewakingscamera’s, die in landen als China AI gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand zich kan verstoppen.
 
In 2017 haalde China de VS in als de grootste economie ter wereld naar koopkracht, en liet de wereld zien dat individuele vrijheden niet nodig zijn voor economische ontwikkeling. Kijkend naar het succes van China, worden meer landen autoritair (), waarbij essentiële mensenrechten zoals vrijheid van meningsuiting, beweging en vergadering worden ingeperkt.
 
Wie gaat dit oplossen?
 
De meest actieve en creatieve geesten van onze generatie hebben het te druk met het spelen in de snel krimpende zandbak die “vrij ondernemerschap” heet of met het produceren van digitale inhoud om iedereen langer aan hun apparaten gekluisterd te houden. De rest lijkt te veel afgeleid door de overvloed aan goedkoop digitaal vermaak om de trend kritisch te beoordelen en actie te ondernemen.
 
Als ik dit zie, vraag ik me af wat de erfenis van onze generatie zal worden. Zullen wij de geschiedenis ingaan als degenen die vrije samenlevingen lieten veranderen in dystopische nachtmerries? Of zullen we worden herinnerd als degenen die de vrijheden hebben verdedigd waar vorige generaties zo hard voor hebben gevochten?”

 

 
Hierop inhakend moet ik er nog bij zeggen dat vooral de foto’s van de tunnel van station Zwolle een diepe indruk op mij maakte. Als kind en jongvolwassene kon ik altijd vrij door deze tunnel heen lopen en fietsen. Er waren geen toegangspoortjes, zodat niet-passagiers hun geliefden en vrienden ook op de trein konden zetten of afhalen. Ik heb nog warme herinneringen als kind dat mijn ouders mij wel eens op de trein zetten en dat ik door het raam naar hen zwaaide of dat ze me vanaf het perron opwachtten. Een enorme contrast met de kille toegangspoortjes en ontelbare camera’s die inmiddels op de stations geïnstalleerd zijn en nog worden geïnstalleerd. Het stemt mij zeer treurig voor de jongere generaties en kinderen die er al zijn en nog moeten komen en in wat voor wereld zij opgroeien en zullen opgroeien. Zij zullen nooit beter weten als we deze inhumane, kille surveillance maatschappij laten uitrollen. Dit willen wij toch niet voor ons nageslacht? Wij willen toch dat ze het beter dan ons zullen hebben en in vrijheid kunnen opgroeien en leven?

 

 
In de volgende nieuwsbrief vindt u deel 4 van deze serie.

Dit artikel werd eerder gepost op CSTV.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This