De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7 – dl 4

door | 7 dec 2021 | COVID-19 ziekte

Dit is het laatste deel van het in vier delen geschreven artikel ‘De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7’:

Deel 1. Podcast over de komende reset van valuta met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese sociale kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde invoering van een vergelijkbaar sociaal kredietsysteem in Nederland en de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te handelen en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorziening

 
In de voorgaande drie delen werden ‘The Going Direct Reset’ plannen van de top G7 centrale banken besproken, het Chinese Sociale Kredietsysteem en de uitrol van een soortgelijk systeem in ons land en in de rest van de wereld. In dit laatste deel worden oplossingen besproken om buiten het systeem te kunnen opereren en te overleven.

De wereldwijde coronamaatregelen zorgen voor een gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie, waarin we steeds afhankelijker worden van onze regeringen, conglomeraten en centrale banken. Het midden en klein bedrijf (MKB) wordt wereldwijd kapot gemaakt en men wordt straks gedwongen om universeel basisinkomen (UBI) te accepteren als deze trend zich blijft voortzetten. Catherine Austin Fitts benadrukt dat het UBI niet slechts een aanvulling zal zijn op ons inkomen, maar uiteindelijk ons enige inkomen zal zijn, en als je niet in de pas loopt je naar je inkomen kunt fluiten.

Daarnaast wordt er hard in de achtergrond gewerkt om het contant geld uit te bannen. We zullen een gecentraliseerde digitale cryptomunt daarvoor in de plaats krijgen, de zogenaamde Central Bank Digital Currency (CBDC). De Nederlandsche bank (De Nederlandse Centrale Bank) publiceerde vorig jaar een rapport waarin zij aangaven Nederland als proeftuin te willen gebruiken om een proefconcept van CBDC in te voeren. Deze enorme centraliserende digitale financiële overname, in combinatie met een sociaal kredietsysteem naar Chinees model en inleiding naar het transhumanisme met de experimentele genetische injecties en vaccinatie ID’s, zal ons regelrecht naar een verstikkende dystopie brengen.

Catherine en Whitney benadrukten in hun podcast dat wij onszelf laten gebruiken om de digitale gevangenis te bouwen die steeds zichtbaarder wordt. En dat we moeten stoppen om ons vertrouwen in een politieke redder of pro-centralisatie team te leggen en dat het focussen hierop een enorme verspilling van onze tijd is. Als antwoord op de enorme centralisatie van macht, moeten we onze eigen gedecentraliseerde economieën en gemeenschappen opzetten, als een alternatief en back-up voor het verstikkende systeem dat nu zo zichtbaar voor onze ogen wordt uitgerold. In dit deel bespreken we een aantal van die oplossingen met de volgende onderwerpen:

• Gebruik van digitale privédiensten
• Gedecentraliseerde crypto’s en privacymunten
• fysiek geld
• Vers voer en watervoorziening
• Lichamelijke en mentale gezondheid

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst, foto’s en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen om de één of andere reden. Blijf waakzaam.” (Last American Vagabond)

 

 

The Going Direct Reset: Deel 4 – Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

 

1. Gebruik van private digitale diensten

Zoals eerder vermeld in delen 2 en 3 is data nodig om de Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence, AI) AI-algoritmes te voeden, dit maakt data een kostbaar economisch middel. Denk maar eens na over uw online leven en hoe agressief uw data door Big Tech wordt verzameld en verhandeld (Facebook, YouTube, Google etc.). Alles wat u online doet wordt getrackt/bijgehouden en onze privacy en rechten worden in toenemende mate met voeten door Big Tech getreden. Een voorbeeld hiervan is de enorm toegenomen censuur sinds de start van de coronacrisis.

 

 

 

 
Stop dus met het geven van uw kostbare data aan deze techgiganten die samen met onze overheden werken om ons van onze vrijheden en rechten te beroven. Leer om zo anoniem mogelijk gebruik te maken van het internet en maak gebruik van onlinediensten die privacy en individuele rechten hoger in het vaandel hebben staan.

Een aantal voorbeelden en tips:

Virtual Private Network (VPN). Hiermee verbindt u met een andere server en IP-adres waardoor u anoniem online kunt gaan. Een paar goede VPN-diensten zijn bijv. CyberGhost VPN en NordVPN.

Gebruik een andere Browser. De Brave Browser is speciaal ontwikkeld om uw online privacy te beschermen. Een mooie vertaalde quote van hun website:

“Waarom is mijn privacy zo belangrijk?
Privacy gaat over individuele autonomie en uw recht om met rust te worden gelaten. Kennis over u geeft een zekere mate van macht over u. Regeringen gebruiken informatie om mensen te arresteren en ze op lijsten te zetten van wie wel en wie niet van bepaalde basisrechten gebruik mogen maken. Bedrijven willen u op allerlei manieren beïnvloeden: hoe u leeft, wat u wilt, hoe u stemt… Individuele mensen spioneren zelfs om te chanteren, te stalken, te bedreigen of te begluren. Privacy stelt u in staat uw leven te leiden zonder dat u zich voortdurend zorgen hoeft te maken over de manier waarop uw handelingen in de toekomst verkeerd geïnterpreteerd of tegen u gebruikt zullen worden. Op een hele reële manier geeft privacy u de vrijheid om uzelf te zijn.”

Gebruik een open source operating system zoals Linux in plaats van Android, Microsoft of iOS of een virtual computer die niet verbonden is aan uw eigen computer.

Gebruik een privacy en niet/ in mindere mate-censurerende zoekmachine zoals DuckDuckGo in plaats van Google.

Gebruik vrijere en beter versleutelde chatdiensten als alternatieven voor Facebook’s Whatsapp zoals Signal, FortKnoxster, Telegram (maak gebruik van secret chats bij één op één gesprekken), of MeWe.

Gebruik een versleutelde e-maildienst zoals Protonmail in plaats van Microsoft’s Hotmail of Google’s Gmail.

Maak gebruik van vrijere videoplatformen in plaats van YouTube zoals Rumble, Bitchute, LBRY, Odysee en D-Tube (eerste gedecentraliseerde op crypto gebaseerde videoplatform).

Verwijder je metadata om uw bestanden anoniem te kunnen delen met o.a. MetaCleaner, Adarsus MetaClean en ExifCleaner.

Zet de locatie diensten uit op je telefoon en op je camera.

Gebruik een speciaal voor privacy ontworpen telefoon en/of software. Voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Big Tech-vrije telefoon en de Amerikaanse gedecentraliseerde CLEAR phone.

Plak uw telefoon cameralenzen af met stickers of plakkauwgum.

Gebruik uw smart telefoon gewoon minder en geef/gebruik uw vingerafdruk en/of biometrische gezichtsdata niet om in uw telefoon in te loggen.

Daarnaast wordt u aangeraden om de smart telefoon gewoon minder mee te nemen. En als u een belangrijke meeting of bespreking met gevoelige onderwerpen heeft, zet de telefoon dan uit en plaats het in een magnetron of in een andere ruimte zodat u niet afgeluisterd kunt worden.

 

 

2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins

Er vindt wereldwijd een enorme centralisatie van macht plaats, versneld door de coronacrisis. Ons geld is ook gecentraliseerd via het centrale bankensysteem; een privaat systeem dat een monopolie heeft op het drukken van geld. Vrijwel elke natie op aarde is onderhevig aan de schulden die ze bij de centrale banken hebben staan.

De machtspyramide op aarde kan een beetje zo beschreven worden van beneden naar boven, zoals voormalige establishment insider Ronald Bernard het beschreef:

“De onderste laag bestaat uit de bevolking, dat zijn wij. Daarboven zitten de overheden die de bevolking onder de duim moeten houden. Daarboven zitten de multinationals en conglomeraten. Daarboven zitten de grote banken en daarboven de centrale banken, gevolgd door de Wereldbank en het IMF (Internationaal Monetair Fonds), en daarboven zit de BIS (Bank of International Settlements, waar trouwens aardig wat Nazi’s in het bestuur hebben gezeten), ook wel de bank der banken genoemd. En daarboven zitten de echte machthebbers, die deels zichtbaar en onzichtbaar zijn.”

 

 

 
Een manier om deze enorme machtsstructuur te bestrijden is dus door decentralisatie van geld, zodat niemand er grip op heeft en er misbruik van kan maken. Dat is een beetje de gedachtegang achter gedecentraliseerde cryptovaluta’s en achter Bitcoin toen het ontwikkeld was. Met de gedecentraliseerde blockchain heeft niemand er echt controle over. Alhoewel de centrale banken en autoriteiten hun best doen om de (Bitcoin) koers te manipuleren door veel op te kopen en te verkopen en door manipulerende MSM-berichten. Crypto heeft ook vrijwel een tegenovergestelde werking dan onze normale fiat valuta’s (euro, dollar etc.). Waar onze normale valuta’s jaar in, jaar uit in waarde afnemen door het bijdrukken van geld en inflatie, neemt crypto over het algemeen in waarde toe. De hoeveelheid Bitcoin, bijv., halveert elke 4 jaar, waardoor het steeds schaarser wordt en in waarde toeneemt. 1 Bitcoin schommelt de laatste tijd rond de 60.000 USD (US Dollar). Toen het net op de markt werd gebracht was het slechts een aantal cent waard. In contrast is de dollar juist enorm in waarde afgenomen door alle biljoenen die m.n. sinds het begin en vlak voor de coronacrisis zijn bijgedrukt. Het neemt steeds toe in hoeveelheid en dus af in waarde.

In de loop der jaren is Bitcoin wel aan banden gelegd en een soort surveillance coin geworden. De handel erin is tegenwoordig vrijwel geheel dichtgetimmerd door de autoriteiten en kan niet privé gedaan worden.
Als een antwoord daarop zijn briljante privacy coins ontwikkeld die eigenlijk zijn geworden waar Bitcoin voor bedoeld was en wat het had moeten zijn. Deze privacy coins zijn Monero en Pirate Chain, ook wel het digitale cash genoemd. De encryptie van deze privacy coins is vrijwel niet te kraken. De Amerikaanse belastingdienst (Inland Revenue Service, IRS) heeft er zelfs een beloning van honderd duizenden dollars voor uitgeloofd, maar het is tot nu toe niet gelukt.

Dit valt een beetje samen met wat Catherine in de podcast vertelde over wat Bill Binney, voormalig inlichtingenambtenaar van de Amerikaanse National Security Agency (NSA) en klokkenluider, haar vertelde, namelijk:

“Wat we zouden moeten doen, is alle thuisstudenten en alle scholen en alle leraren tezamen de jongeren coderingssystemen leren maken. Als elke gemeenschap honderden zelfgemaakte encryptiesystemen creëert, zal het ze (de autoriteiten) gek maken.”

 
Een overzicht van de Privacy Coins:

Monero
Telegram kanaal, Youtube kanaal

 

 
Pirate Chain
Telegram kanaal Youtube kanaal

 

 

 
Anonieme crypto wallets:

Exodus
Unstoppable
Samourai

Plaatsen om crypto’s te kopen en te verkopen:

Binance
Changelly

U kunt veel over crypto’s en de markt leren op de website van Jeff Berwick’s Dollar Vigilante en die van de Crypto Vigilante.

 
Over Jeff Berwick:
“Anarcho-Kapitalist. Libertariër. Vrijheidsstrijder tegen de twee grootste vijanden van de mensheid, de Staat en de Centrale Banken. Jeff Berwick is de oprichter van The Dollar Vigilante en de maker van de populaire video podcast, Anarchast. Jeff is een prominente spreker op veel van ’s werelds vrijheid, investeringen en cryptocurrency conferenties, waaronder zijn eigen, ’s werelds grootste anarcho-kapitalistische conferentie, Anarchapulco, DollarVigilante.tv. Hij is tegelijkertijd gegeneerd om in de neppe mainstream media te zijn verschenen, waaronder CNBC, Fox Business en Bloomberg. Jeff post ook dagelijks video content op DollarVigilante.tv, Bitchute, LBRY, Dtube en ons eigen gedecentraliseerde video platform DollarVigilante.tv

Jeff heeft vorig jaar in oktober 2020 met Charlie Robinson, de auteur van ‘The Octopus of Global Control’, een must read boek voor deze tijd uitgebracht, genaamd ‘The Controlled Demolition of the American Empire’. U kunt het boek op Amazon bestellen. Charlie Robinson heeft er ook een podcast over opgenomen met Whitney Webb, genaamd ‘The Escalating Collapse of the American Empire’, die u hier kunt vinden.

 

Nog een aantal andere platformen waar u veel over de markt en crypto’s kunt leren:

Gregory Mannarino,
KianTheOne,
The Money GPS,
Richard Wolff,
Gerald Celente,
Rethinking the Dollar,
Gold/Silver with Mike Maloney.

 
Er zijn tevens meerdere systemen en initiatieven die het waard zijn om te bestuderen. Een reactie op Catherine en Whitney’s Coming Currency Reset podcast die het waard is om verder te onderzoeken:

Van legacygoldlifeline:

“Ik heb een mechanisme gecreëerd om te doen wat Catherine uitlegt, maar zij heeft geen mechanisme om een massale rijkdom overdracht van de globalisten naar de mensen die in haar model zitten te realiseren. Dat heb ik wel. Het probleem is dat het belangrijkste mechanisme, de PortalX app, gecrowdfund moet worden en ook al heb ik dit naar buiten gebracht, iedereen heeft het te druk of is afgeleid om zelfs maar naar deze levensvatbare oplossing te kijken. Ik denk dat ze niet geloven dat ze tijd hebben om nieuwe dingen te leren of betrokken te raken en geleidelijk zullen merken dat ze geen andere keuze hebben dan zich te onderwerpen aan digitale slavernij.

Ik heb een gemakkelijke manier bedacht waarop mensen het project kunnen steunen, want mensen moeten nog veel leren als ze een kans willen hebben om mee te werken aan de creatie van een alternatieve realiteit voor onze toekomst:

https://www.fundexit.fund/empower-humanity-event

Ik heb geprobeerd mensen te waarschuwen dat dit eraan zat te komen, lang voor Covid-19. Bijna niemand luistert, dus we zijn niet voorbereid, en eerlijk gezegd wordt de kans steeds kleiner. Van de 8 miljard mensen op de wereld kunnen we er toch zeker 3.000 vinden die elk 35 dollar kunnen betalen om het aandrijfmechanisme voor deze oplossing te crowdfunden?”

 

 

3. Fysiek geld

Catherine benoemt in haar podcast het volgende:

“De ideale gemeenschap of gedecentraliseerde valuta’s zijn zowel fysiek als digitaal. Je hebt beide componenten. En je hebt liquiditeit in de fysieke wereld, maar je hebt ook liquiditeit in de digitale wereld.”

Ze raadt mensen aan om over het volgende na te denken en actie te ondernemen:

“Waar kan ik een groep mensen vinden die niet volledig zijn gehersenspoeld, om te gaan zitten en te werken aan het in omloop brengen van ons eigen geld? En ik zeg altijd tegen mensen, kijk, je hebt geen organisatie nodig. Haal gewoon je lokale munten tevoorschijn. Leg een voorraad aan van je lokale munten en je gouden en zilveren munten en doe het gewoon. Begin ze gewoon te gebruiken. Breng dan de encryptiesystemen op gang en vindt een manier, of het nu tijd, bankzaken of geld is, je kunt ook digitaal, lokaal circuleren, maar op een privatere basis, en ga van daaruit verder.

Daarnaast wordt het aangeraden om z.v.m. met cash te betalen, zodat uw transacties privé blijven. Zonder contant geld kun je geen vrije samenleving hebben en dat moet natuurlijk ook verdwijnen.

 

 

4. Vers voedsel en watervoorziening

Een heel belangrijk en essentieel punt dat Catherine aanhaalt tijdens de podcast met Whitney is dat men voor lokale voedselproductie moet zorgen:

“Stap nummer 1 is: Waar gaat je verse voedsel vandaan komen? En ik ben nog nooit een lokale gemeenschap tegengekomen, met een zeldzame uitzondering, die hun economie niet aanzienlijk kon verbeteren door veel meer lokaal voedsel in te bouwen.” Aldus Catherine.

“Ja, daar ben ik het zeker mee eens, zeker nu het bekend is geworden dat Bill Gates de grootste eigenaar is van Amerikaanse landbouwgrond. Wat echt gek is om over na te denken.” Aldus Whitney.

Verbouw zo veel mogelijk uw eigen voedsel. Leg een voorraad van eten aan dat lang mee gaat en maak deals met lokale boeren waar dat mogelijk is. Verbind zo veel mogelijk gelijkgestemden in uw omgeving en probeer gezamenlijk een lokale economie en voedselvoorziening op te bouwen.

Niet alleen voedsel, maar watervoorziening is ook erg belangrijk. Een mens kan een aantal dagen zonder voedsel overleven, maar zeker niet zonder water. Zorgen dat u voorzien bent van schoon en gezuiverd drinkwater is essentieel voor survival. U kunt een put laten slaan en investeren in het zuiveren van uw drinkwater, bijvoorbeeld met een omgekeerde osmose filter en/of koolstoffilters.

 

 

5. Fysieke en mentale gezondheid

Investeer in uw gezondheid en zorg dat u zowel fysiek als mentaal in goede conditie bent. Zorg dat u fit bent en gezond eet en drinkt. Mediteer en neem voldoende rust en investeer in uw spirituele groei en bewustzijn.

 

 
Bronnenlijst: https://mega.nz/folder/WkxmzRxT#wZ9_FYoaeBGUBccMuXT4Gw

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This