Vaccinatie Alliantie opgezet in 2019 om succes stichting Vaccinvrij en bewustwording jonge ouders te ondermijnen

door | 23 aug 2022 | Paul Blokhuis

Op 20-8-22 spubliceerde Daniel van der Tuin het volgende artikel: Wob-documenten: 35 ‘experts’ uit Denktank Desinformatie beïnvloeden het publiek over coronavaccins”

“Een jaar voor de epidemie (2019) heeft het Rijk de Denktank Desinformatie opgericht: 35 experts beïnvloeden het publiek op social media en televisie over vaccins. Ze werken samen met instanties en big tech.” In feite komt het erop neer dat de overheid getracht heeft elk kritisch geluid over vaccins of het vaccinatiebeleid te ondermijnen.”

De stichting Vaccinvrij kan hier uit eigen ervaring over meepraten…

Voor 2019 hadden we een zeer actieve facebook groep, waarin ouders hartverscheurende ervaringen over vaccinatieschade posten, evenals verhalen over gezonde kindjes in ‘vaccinvrije’ gezinnen. Ouders waren in grote getale eindeloos aan het speuren om achter controleerbare feiten te komen, en deelden informatie zoals nooit tevoren. Het bewustzijn nam toe, en daarmee nam de vaccinatiegraad af. Vaccins zijn namelijk NIET alleen maar ‘veilig en effectief’.

De houding van de overheid naar “andersdenkenden” – of te wel de door ervaring of diepgaand onderzoek wijzer geworden ouders – was ze te negeren zolang als dat kon. Maar op een gegeven moment werd de groep te groot en werden we een bedreiging voor de status quo. Toen we de 30.000 leden op facebook waren gepasseerd begon er opeens een “onverklaarbare” kentering in de groei te komen, werden onze berichten openlijk verwijderd of gecensureerd, of middels een shadowban, en werd de groep uiteindelijk van facebook afgegooid.
 

 

Paul Blokhuis

Staatsecretaris Paul Blokhuis heeft een belangrijke rol gespeeld in het ondermijnen van de stichting Vaccinvrij. We werden – behalve door de mensen die wel beter wisten – geframed als “onverantwoordelijke ouders” en “antivaxxers”. We waren de voorlopers van de “wappies”…

Opmerkelijk is dat Blokhuis NOOIT op de inhoud is ingegaan, maar met een smaadcampagne over “nepnieuws” de zorgen en ervaringen van de ouders heeft belasterd. Hij had de support van de EU, en de door hem opgerichte Vaccinatie Alliantie achter zich staan, maar niet de waarheid. We hebben het fort staande kunnen houden tot Covid-19 “uitbrak”, en met lede ogen toegezien hoe alle strategieën die wij zelf hadden ondervonden omdat wij ons kritisch uitspraken over het Rijksvaccinatieprogramma, nu werden toegepast op de vele groepen die zich kritisch uitlieten over het Covid-beleid.

Maar de waarheid laat zich niet onderdrukken.
 
 

Wobverzoeken

De mannen waren niet sterk vertegenwoordigd toen het alleen nog maar over baby’s ging. De vaders mochten voor half geld naar mijn lezingen in de hoop dat er nog een paar mee wilden komen. Covid was in die zin helaas nodig om de bewustwording verder te brengen. De totaal overtrokken en onnodige maatregelen hebben de hele maatschappij op zijn kop gegooid, en daarmee veel duidelijk gemaakt.

De WOB-verzoeken van de stichting – gerund door een handjevol vrouwen – werden genegeerd, niet of onvolledig beantwoord. Plannen die ik destijds had voor een rechtszaak werden door advocaten afgebrand omdat “ik kapot geprocedeerd zou worden”.
 
Het laatste Wob-verzoek van Daniel van der Tuin en Cees van den Bos las als een déja-vu. Zij hebben de deskundigheid in huis voor een goede analyse die laat zien hoe groot de beerput is, maar er ontbreekt een stukje. Daniël van der Tuin en Cees van den Bos hebben het over de COVID-periode, maar de Vaccinatie Alliantie werd in eerste instantie ingezet voor het neerslaan van kritische vragen en bewustwording over vaccinatieschade van kindervaccins. De kritische denkers moesten worden uitgeschakeld ten behoeve van het manipuleren van de massa om deel te nemen aan een risicovol Rijksvaccinatieprogramma.

Tot op de dag van vandaag blijft het doorgaan dat ouders misleid worden over het nut en de effectiviteit van het RVP, en tot op de dag van vandaag bijven baby’s last hebben van, of zelfs (ernstige) schade oplopen door onnodige en risicovolle vaccins.

De manier waarop staatssecretaris Blokhuis – uit naam van de Nederlandse overheid – is omgegaan met gerechtvaardigde vragen en kritiek van intelligente ouders is beneden pijl, en hij heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan oneindig veel leed in talloze gezinnen voor wie de “prikjes” niet veilig bleken.

Het ontbrekende stukje van het verhaal staat op de website van de stichting Vaccinvrij, en het is de moeite waard om even snel te kijken. Als we niet leren van de geschiedenis blijven we die herhalen.

Ga naar de pagina Paul Blokhuis

 

 
Meer info:

Start van het Europees gemeenschappelijk optreden inzake vaccinatie’ – het persbericht dat ons zorgen baart

Nieuwe ‘Vaccinatie alliantie’ moet einde maken aan dalende vaccinatiegraad? – een reactie vanuit de Stichting Vaccinvrij

Verspreiden wij misvattingen? – Tweede brief aan staatssecretaris Blokhuis

Blokhuis in de Bible-Belt – de Stichting Vaccinvrij mag een vraag stellen

De vaccinatiegraad is de heilige graal van staatssecretaris Blokhuis?

Bol.com censureert het boek: ‘Vaccinvrij!’

Censuur is opgeheven? – Bol.com wringt zich in een vreemde bocht!

Paul Blokhuis, RIVM – moeten we dit geloven?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This